Kevin Janssens (17) in actie tijdens de partij in Lille, waarin hij twee keer scoorde.
Volledig scherm
Kevin Janssens (17) in actie tijdens de partij in Lille, waarin hij twee keer scoorde. © Sint-Dimpna / RV

Kevin Janssens scoort en laat scoren bij Sint-Dimpna: “Het amusement komt op de eerste plaats”

voetbal tweede provinciale BIn tweede provinciale B staan zondag met Kalmthout en Sint-Dimpna de twee nog ongeslagen tenoren van de competitiestart tegenover mekaar. De Kempische formatie stak tijdens het tussenseizoen de ambities niet onder stoelen of banken. Kalmthout wil op zijn beurt zijn plaats in eerste provinciale heroveren.

 1. KSK Heist blijft nu al voor de zevende wedstrijd op rij ongeslagen en pakt een punt bij de leider: “We hebben ons naar een prima resultaat geknokt na die vroege achterstand”

  KSK Heist blijft nu al voor de zevende wedstrijd op rij ongeslagen en pakt een punt bij de leider: “We hebben ons naar een prima resultaat geknokt na die vroege achter­stand”

  KSK Heist bleef zaterdagavond ook een zevende keer ongeslagen, en dan nog wel op het veld van leider Patro Eisden (1-1). Heist pakte dit seizoen al 8 punten in de vier wedstrijden waarin het uitkwam tegen de ploeg die op dat moment op het hoogste schavotje stond in de rangschikking. Na Francs Borains, La Louvière en Luik was het dus nu de beurt aan Patro Eisden. Na een vroege achterstand kon Redouan Benhamou op het uur de meubelen redden voor Heist.
 2. Wedstrijd Sassport Boezinge-SC Blankenberge moet worden herspeeld: het kan niet worden bewezen dat de persoon die het terrein heeft betreden, een supporter van Boezinge was
  voetbal eerste provinciale

  Wedstrijd Sassport Boezinge-SC Blankenber­ge moet worden herspeeld: het kan niet worden bewezen dat de persoon die het terrein heeft betreden, een supporter van Boezinge was

  De wedstrijd tussen Sassport Boezinge A en KSC Blankenberge A moet worden herspeeld. Dat besliste het beroepscomité van Voetbal Vlaanderen. Op de zesde speeldag werd de wedstrijd door scheidsrechter Nico Roose na een halfuur stopgezet. De score was toen 0-0. Het disciplinair comité van Voetbal Vlaanderen deed eerder al een uitsprak en legde de thuisploeg toen een 0-5 forfaitscore op.
 3. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.