Kevin Huysmans scoorde zondag zijn twaalfde goal van het seizoen. Het leverde Groen-Rood Katelijne een punt op.
Volledig scherm
Kevin Huysmans scoorde zondag zijn twaalfde goal van het seizoen. Het leverde Groen-Rood Katelijne een punt op. © Mpics

Kevin Huysmans en KGR Katelijne pakken met negen man laat punt tegen Mariekerke-Branst dat leider af is: “Gevochten als leeuwen”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE AHet officiële debuut van Robby Van Kelst als trainer van Groen-Rood Katelijne werd nog even uitgesteld als gevolg van een coronabesmetting, maar het belette zijn troepen niet om een heuse stunt te realiseren. Nadat leider Mariekerke-Branst rond het halfuur op voorsprong was gekomen en de thuisploeg na de pauze tot 9 man herleid was, kon Kevin Huysmans met nog 10 minuten op de klok alsnog de gelijkmaker netten, 1-1 was de eindstand.

 1. KRC Genk Ladies blijft verbazen en wint nu ook tegen leider en titelkandidaat OHL: “Met deze overwinning bewijzen we dat we iedereen aankunnen”
  VROUWENVOETBAL Super League

  KRC Genk Ladies blijft verbazen en wint nu ook tegen leider en titelkandi­daat OHL: “Met deze overwin­ning bewijzen we dat we iedereen aankunnen”

  KRC Genk blijft aan het feest. Nadat KRC Genk Ladies zich vorig week plaatste voor de finale van de Beker van België, namen de Genkies zaterdag de maat van leider OHL in de eerste speelweek van play-off 1. Uitblinkster Lisa Petry zette voor de rust tweemaal de netten bol. In een pittige tweede helft stak de leider een extra tandje bij en drukte Genk achteruit. Een prima keepende Aukje van Seijst hield haar team met meerdere knappe reddingen overeind. Verder dan de aansluitingstreffer van Cranshoff raakte OHL niet. “De trainer schoof me van de rechterflank naar de spits. Het bleek een juiste keuze. Met deze zege bewijzen we dat we de top aankunnen en mikken dan ook voluit op een derde plaats”, genoot Lisa Petry na afloop.
  Genk
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.