De Wannemaeker kijkt toe hoe Vandekerckhove voor Harelbeke raakt mikt. Harelbeke bezorgde leider Ninove een eerste nederlaag in bijna twee jaar.
Volledig scherm
De Wannemaeker kijkt toe hoe Vandekerckhove voor Harelbeke raakt mikt. Harelbeke bezorgde leider Ninove een eerste nederlaag in bijna twee jaar. © VDB

Kevin De Wannemaeker slikt met leider Ninove eerste verlies in bijna twee jaar: “Gretigheid en efficiëntie ontbraken”

voetbal tweede nationale ANa bijna twee jaar zonder nederlaag maakte leider KVK Ninove zaterdavond nog eens kennis met een verliesbeurt. De vooral voor de rust onherkenbare groenhemden slikten de voorbije twaalf wedstrijden amper zes doelpunten, maar kregen tegen een gretig Harelbeke er plots vier om de oren. Ondanks het verlies blijft Ninove ook na deze speeldag aan de leiding van het klassement. Eerste achtervolger Zwevele kwam immers niet in actie.

  1. Kevin Truyts en Berchem Sport openen 2022 met belangrijk drieluik: “Deze start mogen we niet missen”

    Kevin Truyts en Berchem Sport openen 2022 met belangrijk drieluik: “Deze start mogen we niet missen”

    Berchem sloot 2021 af met een overbodige 2-1-nederlaag tegen leider Hoogstraten. Maar toch gingen de troepen van Geert Emmerechts met een overwegend goed gevoel de winterstop in als gevolg van de 7 op 9 die aan dat verlies vooraf ging. Dat reeksje loodste Berchem namelijk weg van de degradatieplaatsen en als het van doelman Kevin Truyts af hangt, zien de concurrenten hem en zijn ploegmakkers daar niet meer terug.