Volgens coach Kevin De Waele zit er in deze groep enorm veel toekomstpotentieel.
Volledig scherm
Volgens coach Kevin De Waele zit er in deze groep enorm veel toekomstpotentieel. © RV

Kevin De Waele mist met U21 absolute stunt tegen Nederland: “Strijdend ten onder in laatste seconden”

KorfbalKevin De Waele was dit weekend met de nationale U21 aan de slag op het Europees kampioenschap korfbal in Spanje. De Belgische hoop voor de toekomst speelde een knap tornooi, maar moest in de finale zeer nipt de duimen leggen tegen Nederland. Alweer? Cijfermatig wel, maar het had echt anders kunnen lopen.

  1. Pascal Pilotte krijgt vertouwen bij Rupel Boom dat op bezoek gaat bij Winkel Sport: “We blijven trouw aan onze nieuwe filosofie”
    voetbal eerste nationale

    Pascal Pilotte krijgt vertouwen bij Rupel Boom dat op bezoek gaat bij Winkel Sport: “We blijven trouw aan onze nieuwe filosofie”

    Rupel Boom verloor vorig weekend met zware 0-3-cijfers van Wezet, maar die score had er ook anders kunnen uitzien hadden de Steenbakkers iets meer efficiëntie aan de dag gelegd in beide zones van de waarheid. Met de eigen doelkansen werd niet zuiver genoeg omgesprongen, maar wat dan gezegd van de defensieve doortastendheid bij de tegengoals? Ook interimcoach Pascal Pilotte zag nog werkpunten en hij krijgt van het Boomse bestuur voorlopig ook de tijd om daar aan te werken. Een definitieve opvolger voor Demets werd nog niet gevonden en in tussentijd kan men de filosofie van Pilotte, én de stijlbreuk die daarmee gepaard ging, wel smaken.