Coach Kevin Celis wil zich met zijn oude liefde VC Houtem-Oplinter handhaven in eerste provinciale.
Volledig scherm
Coach Kevin Celis wil zich met zijn oude liefde VC Houtem-Oplinter handhaven in eerste provinciale. © Guy Meurs

Kevin Celis en VC Houtem-Oplinter openen de competitie met thuismatch tegen KV Tervuren-Duisburg. “Met de juiste mentaliteit kunnen we resultaten neerzetten”

voetbal eerste provincialeVC Houtem-Oplinter begint zaterdagavond op eigen veld aan de nieuwe competitie. Tegenstander KV Tervuren-Duisburg draaide voor corona toesloeg al een paar jaar vlotjes mee in eerste provinciale. Afwachten wat het team van coach Kevin Celis daar tegenover kan stellen.

 1. Lander Stockx en VC Rijmenam kloppen Sint-Amands in topper en zijn nieuwe leider ondanks trainerswissel. “We willen meedoen voor de prijzen”
  voetbal vierde provinciale D

  Lander Stockx en VC Rijmenam kloppen Sint-Amands in topper en zijn nieuwe leider ondanks trainers­wis­sel. “We willen meedoen voor de prijzen”

  VC Rijmenam is de nieuwe leider in vierde provinciale D na een 0-1-zege op het veld van Sint-Amands. Dat kon tot zondag na zeven wedstrijden nog een perfect rapport voorleggen, maar Lander Stockx diende de thuisploeg de eerste nederlaag toe en loodste Rijmenam meteen naar de koppositie. Een toch wel straffe prestatie van de bezoekers die het al een tweetal weken zonder T1 moesten stellen. Maar daar komt morgen (dinsdag) verandering in.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.