Kevin Anneessens kon zich met negen punten manifesteren tegen zijn ex-club Bornem.
Volledig scherm
Kevin Anneessens kon zich met negen punten manifesteren tegen zijn ex-club Bornem. © Geert Tresignie

Kevin Anneessens leidt Asse-Ternat naar winst tegen ex-club Bornem: “Tweede helft maakte het verschil”

Basketbal eerste landelijkeAsse-Ternat behaalde een vlotte 74-56-overwinning tegen Geranimo Bornem. Vlot? Op basis van de tweede helft wel, maar voordien heeft het team moeten knokken. Door deze zege verstevigt de fusieploeg haar leidersplaats in eerste landelijke. Halverwege het seizoen is een beetje dromen toegelaten, zweven niet.

  1. Voorzitter Rudi Peelaerts en VK Linden missen de ultieme promotie naar derde amateurklasse na 2-1 nederlaag tegen KSV Rumbeke: “Dit is een bittere pil om te slikken”

    Voorzitter Rudi Peelaerts en VK Linden missen de ultieme promotie naar derde amateur­klas­se na 2-1 nederlaag tegen KSV Rumbeke: “Dit is een bittere pil om te slikken”

    De terugkeer naar het nationale voetbal zal voor VK Linden dan toch niet voor volgend seizoen zijn. Nadat groen-wit zich twee keer na strafschoppen wist te plaatsen voor de interprovinciale finale, liep het vorige zondag mis tegen KVE Drongen. En ook de ultieme herkansing donderdagmiddag op het veld van het West-Vlaamse KSV Rumbeke werd niet gegrepen (2-1).