Maxime Farazijn vorig jaar in Koksijde op het BK tijdrijden
Volledig scherm
Maxime Farazijn vorig jaar in Koksijde op het BK tijdrijden © VDB

Kersverse papa Maxime Farazijn tweemaal op PK: “Tijdrijden is nog nooit een specialiteit geweest”

wielrennen elite z/cElite zonder contract Maxime Farazijn uit Vlamertinge start woensdag in het BK tijdrijden in Ingelmunster en neemt zaterdag ook deel aan het PK op de weg in Zerkegem. “Het is de eerste keer dat ik dit jaar in eigen land aan de start kom”, zegt de ex-prof. Enkele weken geleden werd hij de trotse papa van Esmée.

 1. Mathis Garcia-Palmeiro wil doorbreken bij FC Herderen-Millen: “Tonen dat ik thuishoor in eerste provinciale”
  Voetbal eerste provinciale

  Mathis Gar­cia-Palmeiro wil doorbreken bij FC Herderen-Mil­len: “Tonen dat ik thuishoor in eerste provincia­le”

  Veel nieuwe gezichten bij eersteprovincialer FC Herderen-Millen. T1 Youri Lievens is een coach die kansen geeft aan de jeugd. Eén van die jonge talenten is de 18-jarige linksbuiten Mathis Garcia-Palmeiro die koos om de beloften van Sporting Hasselt te verlaten voor een avontuur bij FC Herderen-Millen. Donderdagavond, bij zijn knappe invalbeurt na de rust op het veld van HIH Hoepertingen, toonde de nieuwkomer al flitsen van zijn klasse. Een fel verzwakt Herderen-Millen ging wel met droge 3-1-cijfers onderuit.
 2. Eerste editie van Vermarc Driedaagse van Vlaams-Brabant belooft stevige rittenkoers te worden
  Wielrennen

  Eerste editie van Vermarc Driedaagse van Vlaams-Bra­bant belooft stevige ritten­koers te worden

  De focus van het Vlaamse wielrennen ligt de komende dagen in Vlaams-Brabant. Vrijdag gaat de eerste editie van de Vermarc Driedaagse voor junioren door, zondag strijden de nieuwelingen in Liedekerke voor de nationale titel en volgende week vindt de Ronde van Vlaams-Brabant plaats. In augustus komen de vrouwen aan de beurt en in september is er nog een tweedaagse voor nieuwelingen.