Na zijn twee wereldtitels in de crossduatlon pakte Thibaut De Smet vrijdag ook de wereldtitel duatlon bij de beloften.
Volledig scherm
Na zijn twee wereldtitels in de crossduatlon pakte Thibaut De Smet vrijdag ook de wereldtitel duatlon bij de beloften. © RV

Kersvers wereldkampioen bij beloften Thibaut De Smet pakt derde wereldtitel op minder dan week tijd

duatlon WKDe 23-jarige Waregemnaar Thibaut De Smet is er amper vier dagen na zijn twee wereldtitels op de crossduatlon nu ook in geslaagd om wereldkampioen duatlon bij de beloften te worden. Een Frans trio was voor De Smet te sterk om ook een podiumplaats bij de elites te pakken, maar met zijn derde wereldtitel op een week was het jonge toptalent meer dan tevreden. Het beloftenpodium kleurde opvallend Belgisch. Giani Vanden Broucke pakte immers het zilver bij de beloften met een tiende plaats overall.

 1. Loopband of hometrainer kopen voor thuis? Dit is de beste keuze voor jouw situatie
  HLN Shop

  Loopband of hometrai­ner kopen voor thuis? Dit is de beste keuze voor jouw situatie

  Zin om te sporten, maar schrikt het koude, vaak natte herfstweer je af? Zie je een abonnement voor de fitness ook niet meteen zitten? Dan is de aankoop van een fitnesstoestel voor thuis mogelijk iets voor je. Een hele thuisfitness installeren is financieel en praktisch vaak niet doenbaar. Wil je je daarom beperken tot één toestel, maar weet je niet precies het welke? HLN Shop zet de voor- en nadelen van de twee populairste toestellen, de hometrainer en de loopband, op een rij.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.