Het nieuwe trainersduo van Tienen, met links T1 Dave Laeveren en rechts assistent Ewen Verheyden.
Volledig scherm
Het nieuwe trainersduo van Tienen, met links T1 Dave Laeveren en rechts assistent Ewen Verheyden. © Gaston Peeters

Kersvers trainer Dave Laeveren met KVK Tienen op bezoek bij ex-club Heist: “Het jennen is al tijdje aan de gang”

voetbal eerste nationaleAls Dave Laeveren dan de nieuwe trainer van KVK Tienen moest worden, dan kon de timing nauwelijks beter. De T1 staat dit weekend immers voor een terugkeer door de grote poort bij zijn ex-club KSK Heist, waar hij jarenlang actief is geweest als coach van de beloften en T2 aan de zijde van Karel Keleman.

 1. Coach Yves Beckers (Schoonbeek-Beverst): “Voor de feestdagen willen wij toch nog wat oogsten”
  voetbal derde nationale B

  Coach Yves Beckers (Schoonbeek-Be­verst): “Voor de feestdagen willen wij toch nog wat oogsten”

  Als je bij Schoonbeek-Beverst even je oor te luisteren legt, is men er best tevreden over de puntenoogst tot dusver. Ook coach Yves Beckers, perfectionistisch in de benadering van elke wedstrijd, ziet geen reden tot klagen. “Vergeet niet, dat wij vorig seizoen in eerste provinciale geen kampioen speelden. Wij profiteerden van de mogelijkheid dat Achel geen licentie voor de nationale reeksen aanvroeg. Met beperkte middelen stelden wij dan ook een realistisch doel voor ogen: weg blijven van die dalersplaatsen. Bij uitbreiding maakte ik er een punt van, om vijf teams achter ons te laten. Tot dusver lijkt ons dat te zullen lukken”, licht Beckers toe.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.