Finn Keisers scoorde het enige doelpunt uit de wedstrijd en schonk Svelta drie punten in de derby. Coach Mathias Smet glunderde: "De manier waarop we dit klaarspeelden, is bangelijk.”
Volledig scherm
Finn Keisers scoorde het enige doelpunt uit de wedstrijd en schonk Svelta drie punten in de derby. Coach Mathias Smet glunderde: "De manier waarop we dit klaarspeelden, is bangelijk.” © Geert De Rycke

Kersvers Svelta-coach Mathias Smet debuteert met derbyoverwinning: “Maatpak ingewisseld voor een overall”

voetbal derde nationale AAl die voorspellingen kunnen alweer de vuilbak in. Niet favoriet Avanti Stekene, wel het geplaagde Svelta Melsele kwam als overwinnaar uit de Wase derby (1-0). Mathias Smet opende z’n Svelta-carrière met de eerste driepunter van het seizoen, Avanti kreeg een tikje. Heerlijk hé, dat voetbal?

 1. Maïco Gerritsen scoort tegen Berlaar-Heikant zijn negende treffer voor Lille: “Mooie reactie na nederlaag van vorige week”
  voetbal derde nationale B

  Maïco Gerritsen scoort tegen Ber­laar-Hei­kant zijn negende treffer voor Lille: “Mooie reactie na nederlaag van vorige week”

  Lille United heeft zaterdagavond in derde nationale B de kans niet laten liggen om orde op zaken te zetten. Na één op zes, en de verloren topper op het veld van Racing Mechelen, haalde aanvoerder Stig Cools en zijn ploegmaats zwaar uit tegen Berlaar Heikant. Na de 5-0-zege omarmde de Kempische fusieclub de kaap van dertig doelpunten.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.