Met de komst van de Kameroense Emelda Piata Zessi (15) doet LVL een opvallende transfer.
Volledig scherm
Met de komst van de Kameroense Emelda Piata Zessi (15) doet LVL een opvallende transfer. © Alexandrine Maguer-spilers / RV

Kersvers LVL-kapitein Sofie Hawinkel is verrast met Kameroense nieuwkomster: “Ik hoop dat Lore Gillis weer aansluit”

Volleybal Liga ADit weekend gaat de competitie in Liga A bij de vrouwen van start. Na de tweede plaats van vorig seizoen, gaf LVL Genk snel aan opnieuw voor de prijzen te willen gaan. Maar het transfernieuws bleef uit. Tot deze week, want de Genkenaars kondigden onder meer de komst van de Kameroense middenspeelster Emelda Piata Zessi aan. Wat de club niet meldde, is dat voormalig kapitein en sterkhouder Lore Gillis er niet meer bij is. “Ik hoop dat ze nog van gedachten verandert”, zegt Sofie Hawinkel, die de kapiteinsband overnam.

  1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
    Spaargids.be

    De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

    Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.