Michael Vanthourenhout juichte enkele weken geleden in Meulebeke en hoopt de Kermiscross in Ardooie een tweede keer op zijn naam te zetten.
Volledig scherm
Michael Vanthourenhout juichte enkele weken geleden in Meulebeke en hoopt de Kermiscross in Ardooie een tweede keer op zijn naam te zetten. © Photo News

Kermiscross Ardooie is terug: Michael Vanthourenhout op zoek naar z’n zevende podiumplaats

VELDRIJDEN PROFSNa een jaar onderbreking staat de Kermiscross van Ardooie donderdag opnieuw op de internationale veldritkalender. Ondanks ze pas terug zijn uit Amerika staan toch enkele Wereldbeker-crossers op de affiche: Michael Vanthourenhout, Jens Adams, Daan Soete, Anton Ferdinande en Thijs Aerts zijn van de partij.

 1. Falke Vandecaetsbeek (SV Belisia): “Hoofdwonde baart me dan toch geen zorgen”
  voetbal tweede nationale b

  Falke Vandecaets­beek (SV Belisia): “Hoofdwonde baart me dan toch geen zorgen”

  Met nog iets meer dan tien minuten op de stadionklok, bleef Falke Vandecaetsbeek (SV Belisia) languit op de mat liggen. Scheidsrechter Clerx besefte meteen de impact van het kopduel tussen Apiah Offori (Hasselt) en de middenvelder uit het thuiskamp en legde de partij meteen stil. “Met een tulband, vakkundig aangelegd door verzorger Kurt Peters, kon ik de partij uiteindelijk volmaken en was het bloeden ook gestopt. Na de partij werd de zwachtel verwijderd en bleek er toch nog wat bloed uit de wonde te sijpelen. De pijn ter hoogte van de slaap stak ook weer de kop op, zodat we toch naar het ziekenhuis trokken”, aldus de 22-jarige middenvelder.
 2. Publiekslieveling Fabio Pinto knalt Berchem naar zege in degradatietopper bij Pepingen-Halle: “Deze overwinning is voor de fans”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE B

  Publieks­lie­ve­ling Fabio Pinto knalt Berchem naar zege in degradatie­top­per bij Pepingen-Hal­le: “Deze overwin­ning is voor de fans”

  Het heeft er lang op moeten wachten, maar op bezoek bij Pepingen-Halle boekte Berchem zijn eerste uitoverwinning van het seizoen, 1-2 werd het. In een spannende degradatietopper was het uiteindelijk publiekslieveling Fabio Pinto (21), die de bezoekers enig mooi naar een verdiende en broodnodige overwinning knalde.