KV Mechelen-speler Kerim Mrabti viert de overwinning.
Volledig scherm
KV Mechelen-speler Kerim Mrabti viert de overwinning. © Belga

Kerim Mrabti matchwinnaar voor KV Mechelen tegen Beerschot (0-1): “Speciaal om te scoren tegen rivaal”

Voetbal 1AKV Mechelen pakte op het veld van Beerschot zijn vierde overwinning op rij. Kerim Mrabti scoorde, op assist van Hugo Cuypers, de enige treffer van de avond. “Dit geeft een goed gevoel.” 

3 reacties

 • Maria van de Beek

  2 maanden geleden
  In Vlaanderen wijzen we graag naar de ander om de aandacht af te leiden ipv van de hand in eigen boezem te steken, dat is precies wat Mechelen deed en blijkbaar nog altijd wil in stand houden. Zo geraken we niet vooruit natuurlijk, dan blijft de boel maar wat rommelen en gisten dat is niet goed voor het imago van de club.
 • kamiel De Vleeschouwer

  2 maanden geleden
  De voorbije 100 jaar toonden aan dat Beerschot zeker geen "propere handen" had. Bovendien hebben ze met Germinal en Wilrijk al 2 clubs opgegeten om zelf te kunnen overleven en wilden ze dat ook met Rupelboom doen. Ik vrees dat in het Belgisch voetbal geen enkele club "propere handen" heeft. Zelfs de KBVB niet. Mooi zooitje is dat. Lang leve het amateurvoetbal, waar ook net alles proper is.
 • Maria van de Beek

  2 maanden geleden
  In Mechelen mogen ze van mij ophouden met hun rivalen gezeur, iedereen was een beetje geshockeerd dat het zolang duurde voor ze schuld bekenden in een toch vrij serieuze zaak en dat ze bij beerschot bouche bée stonden dat er amper ze gestraft werden lijkt me niet meer dan normaal, maar om dan er nog eens je rivaal van te maken is niet goed voor je karma. Bij beerschot is er ook niet zoveel interesse voor die functie, bij... in mechelen en in de pers uiteraard, om voor de hand liggende redenen
 1. Jordy Croux sluit eerste seizoen bij Japanse promovendus Avispa Fukuoka met goed gevoel af: “Ik voel veel respect”
  VOETBAL

  Jordy Croux sluit eerste seizoen bij Japanse promoven­dus Avispa Fukuoka met goed gevoel af: “Ik voel veel respect”

  Komend weekend zet Jordy Croux (27) een punt achter zijn eerste seizoen in de Japanse J1 League. Dan strijdt de Hasselaar met Avispa Fukuoka in een rechtstreeks prestigeduel met FC Tokio om de achtste plaats. Een meer dan bevredigend eindresultaat voor de promovendus, die nooit in de problemen kwam en ook Croux blikt met een positief gevoel terug op het eerste deel van zijn avontuur in het land van de rijzende zon.