Kerian Atheba kwam een maand geleden over van eersteklasser Union en vond bij Diegem Sport een nieuwe uitdaging : “Als jonge keeper is het belangrijk om ervaring op te doen”.
Volledig scherm
Kerian Atheba kwam een maand geleden over van eersteklasser Union en vond bij Diegem Sport een nieuwe uitdaging : “Als jonge keeper is het belangrijk om ervaring op te doen”. © Hans Deveuster

Kerian Atheba (Diegem Sport) voor de topper tegen Lyra-Lierse: “Het zou mooi zijn om eerste keer de nul te houden”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE BDiegem Sport speelt zaterdagavond de topper waarnaar het al enkele weken uitkijkt. Groen-wit is te gast bij de ongeslagen leider Lyra-Lierse. Om in de top vijf te blijven, doen de Brabanders er goed aan om punten te sprokkelen.

  1. Koen Naert loopt zondag de marathon van Valencia : “Topjaar verzilveren met een snelle marathon”
    Atletiek

    Koen Naert loopt zondag de marathon van Valencia : “Topjaar verzilve­ren met een snelle marathon”

    Zondagochtend staat Koen Naert samen met een hele resem wereldtoppers aan de start van de marathon van Valencia. Het wordt zijn eerste wedstrijd na de Olympische marathon, die hij begin augustus als tiende afsloot. De Oostkampenaar heeft een goeie voorbereiding achter de rug en hoopt zijn fantastisch atletiekjaar af te sluiten met een knaller. “Ik voel dat ik in staat ben om zondag een persoonlijk record te lopen”, klinkt het.