Kenny Rocha Santos, hier tegen Tom Pietermaat van Beerschot, is een belangrijke pion in het elftal van KV Oostende
Volledig scherm
Kenny Rocha Santos, hier tegen Tom Pietermaat van Beerschot, is een belangrijke pion in het elftal van KV Oostende © BELGA

Kenny Rocha Santos (KV Oostende) miste dit seizoen amper één minuut: “Ik voel me hier uitstekend”

VOETBAL EERSTE KLASSE AKenny Rocha Santos (21) moest één van de belangrijkste zomertransfers worden bij KV Oostende. En dat is-ie ook. De Kaapverdiër werd alleen in de wedstrijd tegen Seraing vroegtijdig naar de kant gehaald. Enkel z'n eerste doelpuntje ontbreekt nog. “Maar ik ben niet met statistieken bezig”, blijft de middenvelder kalm.

 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Saartje Speleers sluit marathonhoofdstuk af met winst in Brugge: “Nog een jaartje competitie en dan stop ik”
  Atletiek

  Saartje Speleers sluit marathon­hoofd­stuk af met winst in Brugge: “Nog een jaartje competitie en dan stop ik”

  Saartje Speleers schreef afgelopen weekend de Athora Great Bruges Marathon op haar naam in een knappe tijd van 2u53.04. Een fantastische prestatie van de 44-jarige atlete uit Bredene, die meteen ook aankondigde dat het haar laatste marathon was. “De komende maanden keer ik even terug naar het veldlopen, een oude liefde, en deze zomer zal ik ook nog op de piste te zien zijn, maar daarna stop ik met competitiesport”, zegt ze.