Kenny Rocha Santos, hier tegen Tom Pietermaat van Beerschot, is een belangrijke pion in het elftal van KV Oostende
Volledig scherm
Kenny Rocha Santos, hier tegen Tom Pietermaat van Beerschot, is een belangrijke pion in het elftal van KV Oostende © BELGA

Kenny Rocha Santos (KV Oostende) miste dit seizoen amper één minuut: “Ik voel me hier uitstekend”

VOETBAL EERSTE KLASSE AKenny Rocha Santos (21) moest één van de belangrijkste zomertransfers worden bij KV Oostende. En dat is-ie ook. De Kaapverdiër werd alleen in de wedstrijd tegen Seraing vroegtijdig naar de kant gehaald. Enkel z'n eerste doelpuntje ontbreekt nog. “Maar ik ben niet met statistieken bezig”, blijft de middenvelder kalm.

 1. Steven Ottevanger (Maaseik) na de bekernederlaag in Roeselare: “Geen antwoord op constant niveau van de West-Vlamingen”
  Volleybal Beker van België

  Steven Ottevanger (Maaseik) na de bekerneder­laag in Roeselare: “Geen antwoord op constant niveau van de West-Vlamingen”

  De kans dat Greenyard Maaseik in februari opnieuw in de bekerfinale staat, is op dit moment klein. De Maaslanders verloren zaterdagavond zo goed als kansloos bij Roeselare. In de eerste set stond Maaseik nergens, daarna staken de Limburgers wel regelmatig de neus aan het raam. “Daar moeten we ons aan optrekken met het oog op de terugwedstrijd”, vertelt Steven Ottevanger. “Roeselare speelt momenteel nog een niveautje hoger dan Maaseik.”
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.