Kenny Molly mag de nationale titelstrijd zondag in Waregem in eigen provincie rijden.
Volledig scherm
Kenny Molly mag de nationale titelstrijd zondag in Waregem in eigen provincie rijden. © Photo News

Kenny Molly zondag van partij op BK in Waregem: “Ik verwacht een open koers”

WIELRENNEN PROFSDerdejaarsprof Kenny Molly uit Nieuwkerke rijdt zondag in het shirt van het procontinentale Bingoal-Sauzen Pauwels-Wallonie Bruxelles het BK in Waregem. “Draait het uit op een massaspurt dan zal ploegmaat Timothy Dupont wel de man zijn, die in aanmerking komt”, zegt Kenny Molly. “Dat is het meest logische.”

 1. Bart De Durpel meteen uitgebekerd met Voorde-Appelterre: “Toch best tevreden met ons spelniveau”
  Voetbal eerste ronde Beker van België

  Bart De Durpel meteen uitgebe­kerd met Voor­de-Appelterre: “Toch best tevreden met ons spelniveau”

  De Beker van België zit er na de eerste ronde al op voor Voorde-Appelterre. De gehavende fusieclub deed het meer dan behoorlijk op het erbarmelijke veld van eersteprovincialer KVV Ardennen, maar de thuisploeg toonde zich de betere in de strafschoppenreeks. Daarin miste Voorde-Appelterre maar liefst drie elfmeters. Ex-speler Amrani Ndikumana bleek met twee doelpunten de grootste kwelduivel te zijn voor de troepen van coach Bart De Durpel.
 2. Na Levi Casteur valt ook Brecht Hellebaut voor een heel seizoen out bij SV Sottegem: “Nog kern van 18 spelers over”
  voetbal eerste ronde beker van belgië

  Na Levi Casteur valt ook Brecht Hellebaut voor een heel seizoen out bij SV Sottegem: “Nog kern van 18 spelers over”

  De voorbereiding is nog pril, maar toch zit tweedeprovincialer SV Sottegem momenteel al in de hoek waar de klappen vallen. Nadat eerder in de eerste voorbereiding in mei aanvaller Levi Casteur al met een kruisbandletstel voor een volledig seizoen uitviel, kende nu ook de nieuw overgekomen centrale verdediger Brecht Hellebaut pech in de bekerwedstrijd tegen Buggenhout. Zonder enig contact zakte hij door zijn achillespees die volledig afgescheurd blijkt te zijn. Ook zijn seizoen zit er al meteen op. Hellebaut ging ondertussen al onder het mes.