Vooral in de eerste helft van het duel tussen Zulte Waregem en Club YLA was de Brugse spits Sakina Ouzraoui een gesel voor Amber Bert en de rest van de defensie.
Volledig scherm
Vooral in de eerste helft van het duel tussen Zulte Waregem en Club YLA was de Brugse spits Sakina Ouzraoui een gesel voor Amber Bert en de rest van de defensie. © Robby Verdickt

Kenny Engels (Zulte Waregem): “Verdiende zege Club YLA, maar zagen hen laatste twintig minuten panikeren”

vrouwenvoetbal super leagueIn de openingsmatch van de Lotto Super League toonde Zulte Waregem twee gezichten. De eerste 45 minuten was Club YLA een klasse sterker (0-2). Na de rust hing de aansluitingstreffer enkele keren in de lucht, maar het bleef 0-2.

 1. Sven Dhoest en Knokke pakken belangrijke driepunter in Charleroi: “We wilden een reactie zien”
  voetbal eerste nationale

  Sven Dhoest en Knokke pakken belangrij­ke driepunter in Charleroi: “We wilden een reactie zien”

  Na vijf nederlagen op rij – de bekerexit tegen Beerschot VA incluis – heeft FC Knokke nog eens de rug gerecht. Op de zesde speeldag in eerste nationale ging de kustploeg met 0-2 winnen in en tegen Olympic Club Charleroi. Aanvaller Din Sula lukte na een een halfuur zijn eerste doelpunt in loondienst van Knokke, verdediger Vanraefelghem zette vijf minuten voor affluiten de zekerheid op het bord vanop de strafschopstip. Doelman Dhoest hield voor de tweede keer dit seizoen de nul.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.