Kenny Constant boekte in Zedelgem zijn eerste zege van het seizoen en won woensdag in Westrozebeke voor de tweede keer.
Volledig scherm
Kenny Constant boekte in Zedelgem zijn eerste zege van het seizoen en won woensdag in Westrozebeke voor de tweede keer. © Foto Coghe

Kenny Constant na zege in Westrozebeke: “Zou leuk zijn indien ik ook eens een interclub kan winnen”

Kenny Constant (28) heeft een tweede zege beet. In Westrozebeke sprintte de Ichtegemnaar sneller dan Diel Vergote, Kobe Vanoverschelde, Johan Vincent, Aäron Vervaecke en Anthony Debuy. Via Moorsele, Lichtervelde en Boezinge trekt hij naar de Internatie in Reningelst.

  1. City Pirates kegelt eerstenationaler Olympique Charleroi uit de beker, Kenneth Ugoh is matchwinnaar (1-0): “Vertrouwen van de coach maakt verschil”
    Voetbal Beker van België

    City Pirates kegelt eerstenati­o­na­ler Olympique Charleroi uit de beker, Kenneth Ugoh is matchwin­naar (1-0): “Vertrouwen van de coach maakt verschil”

    Een ding is zeker, verrassingen zijn er altijd wel in de beker en zo ook in Merksem zondagavond. Omwille van de hitte werd de aftrap verlaat naar 19.30 uur en dat bleek een goede beslissing voor City Pirates, dat eerstenationaler Olympique Charleroi ontving. Jeugdproduct Kenneth Ugoh tekende rond het half uur voor de 1-0 na een knappe individuele actie en een sterke thuisploeg hield die voorsprong daarna ook vast. Dat heet dan een stunt en dus mogen de Piraten zich opmaken voor de volgende ronde waarin tweedenationaler Dikkelvenne op bezoek komt.