Ervaren pion Kenny Christiaens (35) blijft ook volgend seizoen op post: “De kans is groot dat het mijn laatste seizoen als voetballer wordt gezien mijn leeftijd, maar in voetbal weet je nooit.”
Volledig scherm
Ervaren pion Kenny Christiaens (35) blijft ook volgend seizoen op post: “De kans is groot dat het mijn laatste seizoen als voetballer wordt gezien mijn leeftijd, maar in voetbal weet je nooit.” © Geert Tresignie

Kenny Christiaens en HO Wolvertem Merchtem voor komst van Stekene: “Hoe sneller zeker van het behoud, hoe beter”

voetbal derde nationale AHO Wolvertem Merchtem speelt zondagnamiddag gastheer voor Stekene. De Oost-Vlamingen staan één plaats hoger dan Kenny Christiaens en maats. Hij hoopt de thuisreputatie van de voorbije matchen in ere te houden zodat het behoud zo snel mogelijk werkelijkheid wordt.

 1. Fanno Nijst schudt met Olsa degradatiespook af en doet plots mee voor periodetitel: “Kijken van week tot week”
  Voetbal tweede nationale A

  Fanno Nijst schudt met Olsa degradatie­spook af en doet plots mee voor periodeti­tel: “Kijken van week tot week”

  Amper enkele weken nadat bij Olsa Brakel een crisis werd afgezworen dankzij een belangrijke zege op het veld van de buren uit Oudenaarde prijkt geel-zwart zowaar aan de leiding van de derde periode. Oostkamp zette vorig weekend titelfavoriet Lokeren-Temse nog een hak, maar ging zondag voor de bijl tegen een goed georganiseerd Brakel. Een knappe tien op twaalf heeft de jongens van coach Nijst naar veilige oorden in het klassement gebracht.
 2. Steven Christiaens verhuist met afgelaste Gooikse Pijl Oetingen naar 19 augustus: “Veel werk op zeer korte tijd, maar we organiseren met een groot hart”
  PREMIUM
  Wielrennen dames

  Steven Christi­aens verhuist met afgelaste Gooikse Pijl Oetingen naar 19 augustus: “Veel werk op zeer korte tijd, maar we organise­ren met een groot hart”

  Twee weken geleden kon de Gooikse Pijl Oetingen niet doorgaan omwille van de plotse sneeuwval. De dooi trad te laat in om het peloton veilig doorheen de Gooikse straten te kunnen loodsen. Het bestuur van Gooik Sportief bleef niet bij de pakken zitten en vond een nieuwe datum. De internationale top van het dameswielrennen zal op 19 augustus in Oetingen van start gaan.