Doelman Kenneth Vonck hield de nul voor SV Rumbeke op het veld van Aalter.
Volledig scherm
Doelman Kenneth Vonck hield de nul voor SV Rumbeke op het veld van Aalter. © Robby Verdickt

Kenneth Vonck (Rumbeke): “Elk punt is meer dan welkom”

Voetbal derde nationale ASV Rumbeke pakte zaterdagavond een punt op het veld van Aalter en telt na vijf speeldagen acht punten. Als nieuwkomer in derde nationale doen de Rumbekenaars het alvast niet slecht met tot dusver twee zeges, twee puntendelingen en slechts één nederlaag. Volgend weekend staat de match van het jaar voor SV Rumbeke op het programma met de komst van buur SK Roeselare-Daisel.

  1. Steven Ottevanger (Maaseik) na de bekernederlaag in Roeselare: “Geen antwoord op constant niveau van de West-Vlamingen”
    Volleybal Beker van België

    Steven Ottevanger (Maaseik) na de bekerneder­laag in Roeselare: “Geen antwoord op constant niveau van de West-Vlamingen”

    De kans dat Greenyard Maaseik in februari opnieuw in de bekerfinale staat, is op dit moment klein. De Maaslanders verloren zaterdagavond zo goed als kansloos bij Roeselare. In de eerste set stond Maaseik nergens, daarna staken de Limburgers wel regelmatig de neus aan het raam. “Daar moeten we ons aan optrekken met het oog op de terugwedstrijd”, vertelt Steven Ottevanger. “Roeselare speelt momenteel nog een niveautje hoger dan Maaseik.”