De 34-jarige Kenneth Vonck is aan zijn vierde seizoen als doelman van SV Rumbeke bezig
Volledig scherm
De 34-jarige Kenneth Vonck is aan zijn vierde seizoen als doelman van SV Rumbeke bezig © VDB

Kenneth Vonck is met SV Rumbeke opgeklommen naar derde plaats: “Goede reeks proberen voort te zetten”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALESV Rumbeke heeft de smaak van het winnen te pakken. Zaterdagavond veroverden de troepen van coach Geert Broeckaert voor de vierde maal op rij de drie punten, ditmaal werd het 3-2 tegen Excelsior Zedelgem. Dankzij die 12 op 12 is SV Rumbeke opgeklommen naar een puike derde plaats in de klassering.

 1. Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx in de kleuren van PTR aan de start van de 90ste Monte Carlo: “Podiumplaats in onze klasse zou al heel mooi zijn”
  AUTOSPORT

  Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx in de kleuren van PTR aan de start van de 90ste Monte Carlo: “Podium­plaats in onze klasse zou al heel mooi zijn”

  De troepen van Pieter Tsjoen zijn goed vertegenwoordigd in Monaco, waar de eerste WK-rally van het seizoen traditioneel op de kalender staat. In de kleuren van PTR, het team van de Oost-Vlaamse rallyman en ondernemer, zien we twee wagens: een Skoda Fabia Evo voor Freddy Loix en Pieter Tsjoen zelf en een Renault Clio voor Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx. Beide teams hebben al ervaring in de legendarische Monte Carlo en vertrekken met een zekere ambitie.
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.