De 34-jarige Kenneth Vonck is aan zijn vierde seizoen als doelman van SV Rumbeke bezig
Volledig scherm
De 34-jarige Kenneth Vonck is aan zijn vierde seizoen als doelman van SV Rumbeke bezig © VDB

Kenneth Vonck is met SV Rumbeke opgeklommen naar derde plaats: “Goede reeks proberen voort te zetten”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALESV Rumbeke heeft de smaak van het winnen te pakken. Zaterdagavond veroverden de troepen van coach Geert Broeckaert voor de vierde maal op rij de drie punten, ditmaal werd het 3-2 tegen Excelsior Zedelgem. Dankzij die 12 op 12 is SV Rumbeke opgeklommen naar een puike derde plaats in de klassering.

  1. Jonathan Goudeseune pakt overtuigend eerste West-Vlaamse titel bij de senioren: “Op de goed beloopbare stroken het verschil gemaakt”
    VELDLOPEN

    Jonathan Goudeseune pakt overtui­gend eerste West-Vlaam­se titel bij de senioren: “Op de goed beloopbare stroken het verschil gemaakt”

    Een prachtige en gevarieerde omloop, een puike organisatie en heel wat spannende wedstrijden kruidden zondag namiddag het West-Vlaams kampioenschap veldlopen in Eernegem. De titelstrijd bij de senioren mannen werd, zoals verwacht, een van de absolute hoogtepunten. Jonathan Goudeseune (23) bewees dat hij momenteel de beste West-Vlaamse veldloper is en behaalde zijn eerste provinciale titel bij de senioren.