Kenneth Vandesteene, Peter De Poorter en Joris Bosschaert zijn de stuwende krachten achter de Easykit Youth Cup.
Volledig scherm
Kenneth Vandesteene, Peter De Poorter en Joris Bosschaert zijn de stuwende krachten achter de Easykit Youth Cup. © Robby Verdickt

Kenneth Vandesteene in aanloop naar Easykit Youth Cup: “We willen er in Aalter een echt toptoernooi van maken”

jeugdvoetbalLiefhebbers van het betere jeugdvoetbal komen zaterdag in Aalter aan hun trekken. Met de Easykit Youth Cup heeft ons land er een prestigieus voetbaltoernooi voor de U9 bij. Kenneth Vandesteene, jeugdcoach bij Club Brugge, is de bezieler van deze organisatie en met hem hadden we een babbel. Hij mikt duidelijk hoog met dit toernooi.

 1. Iliass El Yazidi bezorgt Mariekerke-Branst met late winner tegen Kontich (3-4) derde uitzege op rij: “Ultieme beloning na spannend duel”
  voetbal eerste provinciale

  Iliass El Yazidi bezorgt Mariekerke-Branst met late winner tegen Kontich (3-4) derde uitzege op rij: “Ultieme beloning na spannend duel”

  Mariekerke-Branst kwam twee keer op achterstand op bezoek bij Kontich, maar in het laatste half uur zetten de bezoekers die scheve situatie helemaal recht. Conor Laerenbergh maakte zijn hattrick vol en verlengde in de slotminuut een bal tot bij Iliass El Yazidi, die zijn ploeg daarop nog de volle buit schonk met een rake volley. 3-4 was de eindstand. Opvallend: door die zege behouden de troepen van trainer Raf Joosten het maximum van de punten buitenshuis, terwijl ze op eigen veld met nul op zes achterbleven tot dusver.
 2. Louis Machiels viert samen met Andrea Bertolini zijn vijfde Europese titel: “Dit schitterende seizoen smaakt echt naar meer”
  autosport

  Louis Machiels viert samen met Andrea Bertolini zijn vijfde Europese titel: “Dit schitteren­de seizoen smaakt echt naar meer”

  Louis Machiels en de Italiaan Andrea Bertolini vormen al jaren een vast duo in de Europese GT-racerij. Dit weekend behaalde het duo, samen met de Italiaan Stefano Costantini, een vijfde titel in hun lange samenwerking. Aan het stuur van de rode Ferrari 488 GT3 van AF Corse zegevierde het duo eerder dit jaar ook al in de klasse Pro/Am in de 24 Uur van Spa.