Borgloons kapitein Kenneth Vanderheyden scoorde de 3-3 tegen Halle-Gooik en blikt een dag na de topper terug op de wedstrijd en de seizoenstart.
Volledig scherm
Borgloons kapitein Kenneth Vanderheyden scoorde de 3-3 tegen Halle-Gooik en blikt een dag na de topper terug op de wedstrijd en de seizoenstart. © Borgerhoff

Kenneth Vanderheyden en Renolim Borgloon verliezen topper tegen Halle-Gooik: “Toch trots, want we hebben gevochten als leeuwen”

FUTSAL EERSTE NATIONALEIn eerste nationale duelleerden ongeslagen leiders Borgloon en Halle-Gooik vrijdag in een rechtstreeks duel om de leidersplaats. De meer dan 400 toeschouwers kregen in Borgloon een razendspannende strijd voorgeschoteld. Pas naar het einde van de wedstrijd toe kon een klasrijker Halle-Gooik met 3-5 afstand nemen. “We hebben gevochten als leeuwen en met veel wilskracht en snelle tegenstoten de tegenstander lange tijd het vuur aan de schenen gelegd. Daar mogen we terecht trots op zijn”, blikt Borgloon-kapitein Kenneth Vanderheyden een dag later terug.

 1. Junior Planckaert maakt geslaagd rallydebuut met Team Floral uit Roeselare

  Junior Planckaert maakt geslaagd rallyde­buut met Team Floral uit Roeselare

  Afgelopen weekend was de Rally van Spa het toneel van de titelstrijd in het Belgian Rally Championship. Achter de tenoren was de wedstrijd ook goed voor een dubbele première, met name het rallydebuut van Junior Planckaert, naast Harelbekenaar Jens Vanoverschelde, in de Ford Fiesta Rally3 ingezet door het Roeselaarse Team Floral. Het duo verdween zondagochtend met een mechanisch euvel uit de wedstrijd, maar presteerde zeer goed in een eerste kennismaking met de rallysport.
 2. Jordy Croux sluit eerste seizoen bij Japanse promovendus Avispa Fukuoka met goed gevoel af: “Ik voel veel respect”
  VOETBAL

  Jordy Croux sluit eerste seizoen bij Japanse promoven­dus Avispa Fukuoka met goed gevoel af: “Ik voel veel respect”

  Komend weekend zet Jordy Croux (27) een punt achter zijn eerste seizoen in de Japanse J1 League. Dan strijdt de Hasselaar met Avispa Fukuoka in een rechtstreeks prestigeduel met FC Tokio om de achtste plaats. Een meer dan bevredigend eindresultaat voor de promovendus, die nooit in de problemen kwam en ook Croux blikt met een positief gevoel terug op het eerste deel van zijn avontuur in het land van de rijzende zon.