Kenneth Van Rooy begint op zondag 30 januari in en rond Marseille aan zijn zevende seizoen bij Sport Vlaanderen-Baloise.
Volledig scherm
Kenneth Van Rooy begint op zondag 30 januari in en rond Marseille aan zijn zevende seizoen bij Sport Vlaanderen-Baloise. © Geert De Rycke

Kenneth Van Rooy oudste renner bij Sport Vlaanderen-Baloise: “Ik wil nog altijd naar de World Tour”

wielrennen profsHet kan snel gaan! Plots is Kenneth Van Rooy met 28 lentes de oudste renner van Sport Vlaanderen-Baloise. Hij is aan zijn zevende voorbereidingsstage met de Vlaamse opleidingsploeg bezig. Van Rooy hoopt steeds op een stap hogerop.

 1. Anthony Sweeck en Sporting Tisselt promoveren als beste verliezer naar eerste provinciale: “Propaganda gemaakt voor het voetbal”
  voetbal eindronde tweede provinciale

  Anthony Sweeck en Sporting Tisselt promoveren als beste verliezer naar eerste provincia­le: “Propaganda gemaakt voor het voetbal”

  Sporting Tisselt promoveert naar eerste provinciale. De troepen van trainer Frank Staes finishten pas zevende in de reguliere competitie, maar mochten dankzij de tweede periodetitel toch een gooi doen naar promotie. Na het 1-1-gelijkspel in de heenmatch tegen ’s Gravenwezel-Schilde ging Tisselt zondag met 1-2 onderuit, maar dankzij de zege van ASV Geel in de interprovinciale eindronde werd het opgevist als beste verliezer, voor KV Bonheiden.
 1. Jeroen De Vroe en SK Wavria overtuigen in eindronde en promoveren naar tweede provinciale: “Ons niveau overstegen”
  voetbal

  Jeroen De Vroe en SK Wavria overtuigen in eindronde en promoveren naar tweede provincia­le: “Ons niveau overstegen”

  SK Wavria had zondag aan een 2-2 gelijkspel genoeg om de promotie naar tweede provinciale af te dwingen ten koste van Molenzonen-Hallaar. Na de 1-3-uitzege van donderdag leek het nog even spannend te zullen worden bij een 1-2-achterstand, maar Dieter Van Den Brande schonk zijn ploeg zekerheid. Een knap resultaat van Wavria dat in de terugronde alleen van kampioen Punt-Larum verloor op de slotspeeldag en daarna de draad gewoon weer opnam in de eindronde.