Kenneth Van Gansbeke is er op de Olympische Spelen in Tokio niet bij. Eens de ontgoocheling weg is, hakt hij de knoop over zijn toekomst door.
Volledig scherm
Kenneth Van Gansbeke is er op de Olympische Spelen in Tokio niet bij. Eens de ontgoocheling weg is, hakt hij de knoop over zijn toekomst door. © Gabriela Sabau/IJF

Kenneth Van Gansbeke mist na Rio ook Tokio: “Mijn olympische droom niet kunnen waarmaken”

JudoTot het laatste moment had Kenneth Van Gansbeke hoop dat hij als invaller voor Tokio werd opgevist. Dat gebeurde niet. De 31-jarige judoka verwerkt momenteel zijn ontgoocheling en overlegt met de federatie en defensie over zijn toekomst.

  1. Terwijl Rupel Boom bij Jong AA Gent op zoek gaat naar eerste zege wordt contract van Zuid-Koreaanse spits Sonny Baik ongeldig verklaard: “Uitzichtloze situatie”

    Terwijl Rupel Boom bij Jong AA Gent op zoek gaat naar eerste zege wordt contract van Zuid-Koreaanse spits Sonny Baik ongeldig verklaard: “Uitzicht­lo­ze situatie”

    Rupel Boom zag vorig weekend een eerste zege uit handen glippen tegen Hoogstraten. Een licht gefloten strafschop luidde een laat gelijkspel in (1-1), maar de Steenbakkers lieten in de tweede helft ook zelf na de score op te drijven na de openingsgoal. Een collectief werkpunt, maar doeltreffende spitsen zijn dan natuurlijk ook een troef. Met Sonny Baik stond er zo eentje al weken aan de kant omwille van administratieve redenen en daar blijft het ook bij. De 23-jarige Zuid-Koreaan kan geen geldige verblijfsvergunning voorleggen en dus niet worden aangesloten.