Kenneth D'haeseleer kan in grote lijnen op dezelfde kern rekenen als vorig jaar.
Volledig scherm
Kenneth D'haeseleer kan in grote lijnen op dezelfde kern rekenen als vorig jaar. © Tresignie

Kenneth D’haeseleer en FC Galmaarden hopen op echte start in tweede provinciale: “Deze groep verdient een serieuze kans”

voetbal tweede provinciale BOp het einde van het seizoen 2019-’20 promoveerde FC Galmaarden van derde naar tweede provinciale. Veel plezier heeft de spelersgroep nog niet beleefd aan deze promotie. Corona zorgde ervoor dat Galmaarden sindsdien slechts vijf competitiewedstrijden kon afwerken. De club hoopt deze zomer een echte doorstart te kunnen maken.

 1. Eendracht Aalst niet zonder zorgen naar Oostkamp voor eerste cupmatch
  Voetbal tweede ronde beker van België

  Eendracht Aalst niet zonder zorgen naar Oostkamp voor eerste cupmatch

  De aanloop naar de eerste bekermatch van nu zondag op Oostkamp verliep voor Eendracht Aalst allerminst rimpelloos. Op de laatste training voor het oefenduel op FC Lebbeke vielen Burssens en Decuyper geblesseerd uit. Doelman Van Gerven blesseerden zich in de opwarming op Lebbeke. En tot overmaat van ramp sprong de transfer van De Schutter ondanks ver gevorderde onderhandelingen af. De polyvalente verdediger koos voor KVK Ninove.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.