Kenneth D'haeseleer kan in grote lijnen op dezelfde kern rekenen als vorig jaar.
Volledig scherm
Kenneth D'haeseleer kan in grote lijnen op dezelfde kern rekenen als vorig jaar. © Tresignie

Kenneth D’haeseleer en FC Galmaarden hopen op echte start in tweede provinciale: “Deze groep verdient een serieuze kans”

voetbal tweede provinciale BOp het einde van het seizoen 2019-’20 promoveerde FC Galmaarden van derde naar tweede provinciale. Veel plezier heeft de spelersgroep nog niet beleefd aan deze promotie. Corona zorgde ervoor dat Galmaarden sindsdien slechts vijf competitiewedstrijden kon afwerken. De club hoopt deze zomer een echte doorstart te kunnen maken.

 1. Brusselaar Anas Tahiri (ex-Lierse) verliet Eredivisie en begon voorbereiding met Roemeense kampioen Cluj: “Dromen van de Champions League”
  buitenlands voetbal

  Brusselaar Anas Tahiri (ex-Lier­se) verliet Eredivisie en begon voorberei­ding met Roemeense kampioen Cluj: “Dromen van de Champions League”

  Anas Tahiri trok vorige week de deur bij RKC Waalwijk na drie seizoenen achter zicht dicht en ging transfervrij naar de Roemeense kampioen Cluj. De 26-jarige middenvelder maakte in 2018, ook al einde contract, de overstap van Lierse waar hij ook het grootste deel van zijn opleiding kreeg. Met de transfer zet Tahiri een grote stap vooruit in zijn carrière, want van de degradatiestrijd in de Eredivisie gaat het nu naar de voorrondes van de Champions League.
 2. Dante Vanzeir maakt rentree bij Union met vlotte zege tegen Overijse: “Het deed deugd om opnieuw op het veld te staan”
  voetbal 1A

  Dante Vanzeir maakt rentree bij Union met vlotte zege tegen Overijse: “Het deed deugd om opnieuw op het veld te staan”

  Union heeft er al twee oefenwedstrijden opzitten en telkens werd het een vlotte zege voor de kersverse eersteklasser. Afgelopen zaterdag stond de oefenpot tegen Tempo Overijse ook in het teken van de terugkeer van Dante Vanzeir. De 23-jarige aanvaller werd vorig seizoen topschutter in 1B en de Brusselaars rekenen komend seizoen in 1A ook op zijn doelpunten.