Coach Kenneth Desloovere had meer grinta van zijn team verwacht.
Volledig scherm
Coach Kenneth Desloovere had meer grinta van zijn team verwacht. © Geert De Rycke

Kenneth Desloovere strandt met LDP Donza op drie punten van zege bij Lommel: “Ontgoochelende prestatie”

Basketbal Top Division OneLDP Donza is op drie punten van een zege bij leider Lommel gestrand. Na een felle remonte in de laatste minuut kwam LDP Donza één play tekort om de wedstrijd te kunnen winnen (73-70). “Winst had het verloop van de wedstrijd oneer aangedaan”, is coach Kenneth Desloovere (LDP Donza) eerlijk in zijn analyse.

  1. Voorzitter Rudi Peelaerts en VK Linden missen de ultieme promotie naar derde amateurklasse na 2-1 nederlaag tegen KSV Rumbeke: “Dit is een bittere pil om te slikken”

    Voorzitter Rudi Peelaerts en VK Linden missen de ultieme promotie naar derde amateur­klas­se na 2-1 nederlaag tegen KSV Rumbeke: “Dit is een bittere pil om te slikken”

    De terugkeer naar het nationale voetbal zal voor VK Linden dan toch niet voor volgend seizoen zijn. Nadat groen-wit zich twee keer na strafschoppen wist te plaatsen voor de interprovinciale finale, liep het vorige zondag mis tegen KVE Drongen. En ook de ultieme herkansing donderdagmiddag op het veld van het West-Vlaamse KSV Rumbeke werd niet gegrepen (2-1).