Kenneth Caethoven werd in de profkoers in Zele recent gehuldigd als beste Zelenaar.
Volledig scherm
Kenneth Caethoven werd in de profkoers in Zele recent gehuldigd als beste Zelenaar. © Geert De Rycke

Kenneth Caethoven ruilt EFC voor het Minerva Cycling Team: “Corona heeft me twee mooie jaren gekost”

Wielrennen beloftenEen opvallende transfer in wielerland: Kenneth Caethoven verlaat op het einde van het seizoen EFC en gaat aan de slag bij het Minerva Cycling Team. Wie de overgang grondig analyseert, zal minder verbaasd zijn. Caethoven hoopt bij zijn nieuwe ploeg volgend seizoen de laatste stap naar de beroepsrenners te kunnen zetten.

 1. Roeselare begint in Friedrichshafen aan twintigste campagne in de Champions League: “Direct van moeten”
  Volleybal Champions League

  Roeselare begint in Friedrichs­ha­fen aan twintigste campagne in de Champions League: “Direct van moeten”

  Knack Roeselare begint woensdag aan de 33ste Europese campagne. De West-Vlamingen staan voor de twintigste keer in de Champions League. De ploeg van Steven Vanmedegael start met een uitwedstrijd in Friedrichshafen, aan de boorden van de Bodensee. Met twee verliesmatchen, Menen en Maaseik, moet Roeselare stevig schakelen. “We gaan voor minstens de tweede plaats en daarvoor is Friedrichshafen een belangrijke opener”, klinkt het in Schiervelde.
 2. Limburgse afdeling Cycling Vlaanderen moet deze keer echt op zoek naar een nieuwe voorzitter
  Wielrennen

  Limburgse afdeling Cycling Vlaanderen moet deze keer echt op zoek naar een nieuwe voorzitter

  In januari staat de jaarlijkse statutaire vergadering van de Limburgse afdeling van Cycling Vlaanderen op het programma. Naast een terugblik op het voorbije seizoen en een blik op de kalender, staan er altijd wel een aantal verkiesbare mandaten op het programma. Deze keer is daar ook de functie van algemeen voorzitter bij. Huidig preses Jos Mondelaers heeft de kaap van 74 jaar bereikt en moet stoppen. Naast een algemeen voorzitter is de afdeling nog op zoek naar een ondervoorzitter, een jeugdvoorzitter en een voorzitter offroad.