Kenji Coenen met de trofee nadat hij in Evergem-Kluizen zijn eerste wedstrijd van het seizoen won.
Volledig scherm
Kenji Coenen met de trofee nadat hij in Evergem-Kluizen zijn eerste wedstrijd van het seizoen won. © Hans Fruyt

Kenji Coenen rijdt Grote Prijs van Ingelmunster: “Met een plaats binnen de top vijftien ben ik al tevreden”

wielrennen junioresKenji Coenen, dit seizoen goed voor twee regionale zeges, komt zondag aan de start van de Grote Prijs van Ingelmunster. De Avelgemnaar hoopt in de finale van deze nationale interclub met een kleine groep naar de streep te snellen.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.