Kenay De Moyer (m.) werd in de Berencross voortdurend onder druk gezet door Kay De Bruyckere (l.) en Viktor Vandenberghe, maar boekte toch zijn vierde seizoenzege.
Volledig scherm
Kenay De Moyer (m.) werd in de Berencross voortdurend onder druk gezet door Kay De Bruyckere (l.) en Viktor Vandenberghe, maar boekte toch zijn vierde seizoenzege. © VDB

Kenay De Moyer houdt in Berencross in spannende finale Kay De Bruyckere en Viktor Vandenberghe af

VELDRIJDEN JUNIORENDe Berencross voor junioren kende zaterdag een spannend verloop. Kenay De Moyer zette de tegenstand van bij de start onder druk, moest drie renners van Bert Containers-Pauwels Sauzen laten terugkeren, maar maakte het toch af. Voor Kay De Bruyckere en Viktor Vandenberghe.

  1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
    Streamz

    Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

    Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.