Iedereen bij Avanti Stekene viert de late winninggoal van Kenan Agar: "Een belangrijke overwinning, zeker voor bestuurslid Guy Mannens."
Volledig scherm
Iedereen bij Avanti Stekene viert de late winninggoal van Kenan Agar: "Een belangrijke overwinning, zeker voor bestuurslid Guy Mannens." © Geert De Rycke

Kenan Agar en Avanti Stekene winnen hevig burenduel in Sint-Niklaas: “Akkefietjes horen bij zo’n derby”

voetbal derde nationale AUnderstatement van het weekend: de eerste SKN Sint-Niklaas - Avanti Stekene in derde nationale stelde niet teleur. Vijf doelpunten, hommeles op en naast het veld en twee strafschoppen. Een derby like they should be. Kenan Agar knalde Avanti in de slotminuten naar een belangrijke overwinning.

  1. Stijn Morand: “Iedereen dacht dat VDK Gent de tickets voor de bekerfinale in het sportpaleis al mocht bestellen. Zo werkt het niet”
    Volleybal Liga A vrouwen

    Stijn Morand: “Iedereen dacht dat VDK Gent de tickets voor de bekerfina­le in het sportpa­leis al mocht bestellen. Zo werkt het niet”

    Meestal zijn de halve finales van de Belgische beker mooier en spannender dan de finale in het Antwerpse Sportpaleis zelf. In aanloop naar de eindfase is de wil om de bekerfinale te halen zo groot, dat het steeds spektakel oplevert. Daartegenover staan in het Sportpaleis de zenuwen van de vrouwen meestal te gespannen om echt mooi volleybal te brengen. Zondagavond was het in de Arena van Deurne eventjes anders.