Iedereen bij Avanti Stekene viert de late winninggoal van Kenan Agar: "Een belangrijke overwinning, zeker voor bestuurslid Guy Mannens."
Volledig scherm
Iedereen bij Avanti Stekene viert de late winninggoal van Kenan Agar: "Een belangrijke overwinning, zeker voor bestuurslid Guy Mannens." © Geert De Rycke

Kenan Agar en Avanti Stekene winnen hevig burenduel in Sint-Niklaas: “Akkefietjes horen bij zo’n derby”

voetbal derde nationale AUnderstatement van het weekend: de eerste SKN Sint-Niklaas - Avanti Stekene in derde nationale stelde niet teleur. Vijf doelpunten, hommeles op en naast het veld en twee strafschoppen. Een derby like they should be. Kenan Agar knalde Avanti in de slotminuten naar een belangrijke overwinning.

 1. Jasper Van Der Heyden (26) is met Klaksvík ongeslagen kampioen van Faeröer Eilanden: “Titel ook mijn verdienste ondanks blessureleed”
  VOETBAL

  Jasper Van Der Heyden (26) is met Klaksvík ongeslagen kampioen van Faeröer Eilanden: “Titel ook mijn verdienste ondanks blessure­leed”

  Begin dit jaar lichtte Jasper Van Der Heyden, zoon van ex-Rode Duivel en Club Brugge-coryfee Stephan Van Der Heyden, zijn keuze voor de Faeröer Eilanden al toe in deze krant. En die keuze bleek nu ook de juiste, want afgelopen weekend kroonde de 26-jarige winger zich voor het eerst in zijn carrière tot kampioen met het plaatselijke Klaksvík. Omwille van blessureleed was het aandeel van Van Der Heyden kleiner dan hij zelf had gehoopt, maar de cijfers spreken voor zich. Met nog 3 wedstrijden op het programma is Klaksvík na 22 zeges en 2 gelijke spelen nog steeds ongeslagen.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?