Günther Peeters in het stadion van FC Eindhoven.
Volledig scherm
Günther Peeters in het stadion van FC Eindhoven. © RV / FC Eindhoven

Kempenaar Günther Peeters over eerste half jaar als algemeen directeur bij FC Eindhoven: “Nederlandse openheid bevalt me enorm”

Voetbal buitenlandSinds een half jaar is Günther Peeters (50) uit Mol algemeen directeur van de Nederlandse tweedeklasser FC Eindhoven. Hoewel de coronatoestand een serieuze extrasportieve uitdaging vormt en de Eindhovense kern met veel blessures kreeg af te rekenen, amuseert Peeters zich over de grens. “Ik waardeer de Nederlandse openheid enorm.”

 1. FC Mol en SKS Herentals promoveren samen met een unieke jeugdwerking naar derde provinciale
  voetbal eindronde vierde provinciale

  FC Mol en SKS Herentals promoveren samen met een unieke jeugdwer­king naar derde provincia­le

  FC Mol en SKS Herentals, de twee Kempische clubs die in de eindronde van vierde provinciale tegenover mekaar stonden, kregen zaterdagavond te horen dat ze beiden de overstap naar derde provinciale mogen maken. Met dank aan ASV Geel, dat in de interprovinciale eindronde won van Rumbeke. Voor zowel Mol als Herentals is het een bekroning van een mooie visie, waarbij de eigen jeugd centraal staat.
 2. Anthony Sweeck en Sporting Tisselt promoveren als beste verliezer naar eerste provinciale: “Propaganda gemaakt voor het voetbal”
  voetbal eindronde tweede provinciale

  Anthony Sweeck en Sporting Tisselt promoveren als beste verliezer naar eerste provincia­le: “Propaganda gemaakt voor het voetbal”

  Sporting Tisselt promoveert naar eerste provinciale. De troepen van trainer Frank Staes finishten pas zevende in de reguliere competitie, maar mochten dankzij de tweede periodetitel toch een gooi doen naar promotie. Na het 1-1-gelijkspel in de heenmatch tegen ’s Gravenwezel-Schilde ging Tisselt zondag met 1-2 onderuit, maar dankzij de zege van ASV Geel in de interprovinciale eindronde werd het opgevist als beste verliezer, voor KV Bonheiden.