Günther Peeters in het stadion van FC Eindhoven.
Volledig scherm
Günther Peeters in het stadion van FC Eindhoven. © RV / FC Eindhoven

Kempenaar Günther Peeters over eerste half jaar als algemeen directeur bij FC Eindhoven: “Nederlandse openheid bevalt me enorm”

Voetbal buitenlandSinds een half jaar is Günther Peeters (50) uit Mol algemeen directeur van de Nederlandse tweedeklasser FC Eindhoven. Hoewel de coronatoestand een serieuze extrasportieve uitdaging vormt en de Eindhovense kern met veel blessures kreeg af te rekenen, amuseert Peeters zich over de grens. “Ik waardeer de Nederlandse openheid enorm.”

 1. Dragons rekent tijdens finales op doelvrouw Roos Knijff: “Veel kwaliteit in dit team”
  Hockey Eredivisie

  Dragons rekent tijdens finales op doelvrouw Roos Knijff: “Veel kwaliteit in dit team”

  Eén van de speelsters die bij de vrouwen van Dragons tijdens de play-offs een uiterst secure indruk laat is de Nederlandse doelvrouw Roos Knijff. In haar eerste jaar bij de Brasschaatse club staat ze meteen in de play-offfinale. Knijff beseft dat ze in het dubbele treffen met Gantoise wel wat werk zal moeten opknappen. “We zijn de underdog, maar gaan keihard vechten”, zegt Knijff.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei