Kelly Van Den Steen mag zaterdag in eigen streek koersen en begint daarna aan de voorbereiding op het tweede deel van het seizoen.
Volledig scherm
Kelly Van Den Steen mag zaterdag in eigen streek koersen en begint daarna aan de voorbereiding op het tweede deel van het seizoen. © Geert De Rycke

Kelly Van Den Steen betwist zaterdag GP Ecostruct in Wichelen: “Het gaat elke dag een beetje beter”

WIELRENNEN VROUWEN eliteZaterdag mag Kelly Van Den Steen (25) in eigen streek koersen. In Wichelen rijdt de Wetterse met Bingoal Casino-Chevalmeire de Grote Prijs Ecostruct. In die 1.2-wedstrijd zijn alle ogen op uittredend winnares Lorena Wiebes gericht.

  1. Ilka Van de Vijver wil met de Yellow Tigers tijdens de slotweek van de VNL nog eens extra pieken
    volleybal

    Ilka Van de Vijver wil met de Yellow Tigers tijdens de slotweek van de VNL nog eens extra pieken

    De Yellow Tigers hebben een moeilijke week achter de rug. Logisch, want zij moesten het afleggen tegen de USA en tegen Turkije. Die twee ploegen domineren het vrouwenvolleybal en staan samen met Brazilië helemaal bovenaan de rangschikking van de ‘Volley Nations League’. Vandaag staat de nationale volleybalploeg oog in oog met Japan. Nog zo’n wereldtopper. Het team uit Azië is volop in strijd met Nederland voor de vierde plaats. Geschenken moeten dus niet verwacht worden.