Nicolas Frix, de keeperstrainer van Rupel Boom, behoort tot de vaste technische staf van Paul Put.
Volledig scherm
Nicolas Frix, de keeperstrainer van Rupel Boom, behoort tot de vaste technische staf van Paul Put. © Mpics

Keeperstrainer Nicolas Frix (Rupel Boom) start WK-voorbereiding met Paul Put bij nationale ploeg van Congo-Brazzaville: “Een veelbelovend begin”

voetbal eerste nationaleNicolas Frix is weer in het land na een tiendaagse stage bij de nationale ploeg van Congo-Brazzaville in het Turkse Antalya. De 51-jarige Waals-Brabander en keeperstrainer van Rupel Boom sinds 2019, behoort tot de vaste technische staf van Paul Put en die tekende eind mei een contract bij de Afrikaanse Rode Duivels. De doelen? Een plek op het WK, maar vooral de Afrika Cup. Daarvoor kon Congo-Brazzaville zich al niet meer plaatsen sinds 2015.

  1. Derde internationaal toernooi voor het beachduo Cools-Van den Vonder in Ljubljana: “Eerst de kwalificaties overleven, dan opnieuw knallen”

    Derde internatio­naal toernooi voor het beachduo Cools-Van den Vonder in Ljubljana: “Eerst de kwalifica­ties overleven, dan opnieuw knallen”

    Lisa Van den Vonder en Sarah Cools zetten hun internationale opmars verder na de succesvolle manches van de ‘FIVB World Tour’ in Leuven en Sofia. In de Belgische universiteitsstad en tijdens de ‘Beach Open’ in de Bulgaarse hoofdstad bereikten ze tweemaal de halve finale. Een knappe prestatie van het Belgisch topteam. Nu trachten ze in Ljubljana minstens even goed te doen.