Keanu Van Renterghem scoort via een schepcorner de 2-2 en op strafschop was hij ook goed voor de 3-3.
Volledig scherm
Keanu Van Renterghem scoort via een schepcorner de 2-2 en op strafschop was hij ook goed voor de 3-3. © VDB

Keanu Van Renterghem (AZ’77 Maldegem): “Niet ontevreden met het gelijkspel”

MinivoetbalIn de subtop van eerste nationale streden AZ’77 Maldegem en Opel Haeck Drongen om de punten. Lange tijd zag het ernaar uit dat Drongen de volle buit op zak zou steken, maar via een aangevochten strafschop stelden de jongens van coach Jo De Meyer nog gelijk. Keanu Van Renterghem was na afloop tevreden met het 3-3-gelijkspel.

 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 1. Maïco Gerritsen scoort tegen Berlaar-Heikant zijn negende treffer voor Lille: “Mooie reactie na nederlaag van vorige week”
  voetbal derde nationale B

  Maïco Gerritsen scoort tegen Ber­laar-Hei­kant zijn negende treffer voor Lille: “Mooie reactie na nederlaag van vorige week”

  Lille United heeft zaterdagavond in derde nationale B de kans niet laten liggen om orde op zaken te zetten. Na één op zes, en de verloren topper op het veld van Racing Mechelen, haalde aanvoerder Stig Cools en zijn ploegmaats zwaar uit tegen Berlaar Heikant. Na de 5-0-zege omarmde de Kempische fusieclub de kaap van dertig doelpunten.