Op het podium van de Omloop der 3 provincies mocht Kay De Bruyckere (r.) winnaar Sente Sentjens en Artem Shmidt flankeren.
Volledig scherm
Op het podium van de Omloop der 3 provincies mocht Kay De Bruyckere (r.) winnaar Sente Sentjens en Artem Shmidt flankeren. © VDB

Kay De Bruyckere derde in Omloop der 3 provincies: “Tactisch moeten spelen, want ik had niet zo’n goeie benen”

wielrennen junioresNadat hij vorige zondag Strade Bianche voor junioren als zevende en eerste Belg afsloot, pakte Kay De Bruyckere donderdag in Outrijve zijn eerste podium in een interclub. Na het ontsnapte duo Sente Sentjens en Artem Shmidt sprintte hij naar de derde podiumplaats.

  1. Lisa Van den Vonder en Sarah Cools bereiken de halve finale: “Vertrouwen getankt voor de volgende internationale beachtoernooien”
    beachvolleybal toernooi in hamburg

    Lisa Van den Vonder en Sarah Cools bereiken de halve finale: “Vertrouwen getankt voor de volgende internatio­na­le beachtoer­nooi­en”

    Lisa Van den Vonder en Sarah Cools waren uitgenodigd door de organisatoren van het event ‘King and Queen of the Court’ in Hamburg. Tussen de beste teams uit de hele wereld - allemaal geklasseerd in de top twintig - bleven de Belgische kampioenen in het beachvolleybal erg knap overeind. Ze bereikten de halve finale en dat mag gerust als een topprestatie beschouwd worden.