Nafi Thiam liep in Lokeren haar eerste wedstrijd van het zomerseizoen.
Volledig scherm
Nafi Thiam liep in Lokeren haar eerste wedstrijd van het zomerseizoen. © Photo News

Katelijne Lyssens en Nina Hespel winnen op de Flanders Cup in Lokeren

atletiekAV Lokeren mocht de meetings van de Flanders Cup op gang schieten, al bleven heel wat atleten nog weg of verkozen ze buitenlandse wedstrijden om hun ranking te verbeteren. Deze zomer staan inderdaad zowel wereld- als Europese kampioenschappen op het programma en een goede ranking kan helpen voor de selectie.

  1. Dennis Hamers en Eendracht Termien ontvangen zaterdag KRC Genk voor eerste oefenduel: “We gaan de supporters een aangename partij serveren”
    voetbal derde nationale B

    Dennis Hamers en Eendracht Termien ontvangen zaterdag KRC Genk voor eerste oefenduel: “We gaan de supporters een aangename partij serveren”

    Naar goede gewoonte speelt derdenationaler Eendracht Termien zaterdag om 16 uur gastheer voor grote buur KRC Genk. Het is ook meteen het eerste officiële aantreden van Dennis Hamers als trainer van Termien. Na acht jaar Tomas Daumantas neemt de Maasmechelaar er de trainersfakkel over. “De grasmat ligt er als een biljart bij en onze spelers willen net als die van KRC Genk de toeschouwers op een aangename oefenpartij trakteren”, zegt Dennis Hamers.