Annelou Campforts en Leonie Bosch, twee van de 247 jeugdleden van Kastelse Tennis.
Volledig scherm
Annelou Campforts en Leonie Bosch, twee van de 247 jeugdleden van Kastelse Tennis. © RV / Kastelse Tennis

Kastelse Tennis mikt ook op dubbelspel voor jeugd: “Belangrijk, want het aanbod is eerder klein”

TennisElke week worden er in de provincie Antwerpen een pak toernooien om de Ethias Tennis Tour Junior aangeboden, maar een toernooi met 22 dubbelreeksen, uitsluitend voor de jeugd, moet wel een unicum zijn. “Er zijn redenen genoeg om het dubbelspel bij de jeugd meer in de spotlights te zetten”, klinkt het in Kasterlee.

  1. Cedric Volkaerts en Berlaar-Heikant vegen nul van de tabellen tegen Pelt (3-1): “We hebben nooit gepanikeerd”

    Cedric Volkaerts en Ber­laar-Hei­kant vegen nul van de tabellen tegen Pelt (3-1): “We hebben nooit gepani­keerd”

    Berlaar-Heikant begon het seizoen met nul op zes, maar op eigen veld tegen Pelt maakte het zaterdag komaf met die negatieve reeks, 3-1 werd het. De thuisploeg kwam wel op achterstand, maar dankzij de gelijkmaker van Cedric Volkaerts, zijn eerste treffer van het seizoen, en een tweeklapper van Verschoren bleven de punten in Heikant. Een zucht van opluchting was op z’n plaats.
  2. Robin Schoenaker en Sporting Pelt winnen overtuigend derby bij HC Tongeren: “Mentale opsteker na uitschuiver tegen Kembit Lions”

    Robin Schoenaker en Sporting Pelt winnen overtui­gend derby bij HC Tongeren: “Mentale opsteker na uitschui­ver tegen Kembit Lions”

    Het eerste kwartier was evenwichtig. Dan sloeg een ijzersterk Sporting Pelt een eerste kloofje langs de hoekspelers Bart Köhlen en Tommie Falke. Tongeren met regisseur Arber Qerimi probeerde na de rust de bakens te verzetten, maar Pelt bleef heer en meester met een glansrol voor Nederlands internationaal Robin Schoenaker. Het werd een overtuigende 25-34 overwinning.