Annelou Campforts en Leonie Bosch, twee van de 247 jeugdleden van Kastelse Tennis.
Volledig scherm
Annelou Campforts en Leonie Bosch, twee van de 247 jeugdleden van Kastelse Tennis. © RV / Kastelse Tennis

Kastelse Tennis mikt ook op dubbelspel voor jeugd: “Belangrijk, want het aanbod is eerder klein”

TennisElke week worden er in de provincie Antwerpen een pak toernooien om de Ethias Tennis Tour Junior aangeboden, maar een toernooi met 22 dubbelreeksen, uitsluitend voor de jeugd, moet wel een unicum zijn. “Er zijn redenen genoeg om het dubbelspel bij de jeugd meer in de spotlights te zetten”, klinkt het in Kasterlee.

 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 1. Eric Bocat (STVV): “Zeker niet kansloos tegen Antwerp, omdat we op verplaatsing beter scoren”

  Eric Bocat (STVV): “Zeker niet kansloos tegen Antwerp, omdat we op verplaat­sing beter scoren”

  Eupen pleegde een hold-up op Stayen. De pijnlijke nederlaag bleef nog enkele dagen nazinderen, maar de focus moet naar vrijdag, want dan zakken de Kanaries af naar Deurne om het op te nemen tegen Antwerp. De surprise van coach Bernd Hollerbach thuis tegen Eupen was het optreden van Eric Bocat. De Franse flankspeler kan terugblikken op een goede prestatie en wil dat graag bevestigen tegen de Great Old.
 2. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.