Doelman Kasper Monné zoekt een ploeg in nationale of een ambitieuze provincialer.
Volledig scherm
Doelman Kasper Monné zoekt een ploeg in nationale of een ambitieuze provincialer. © De Groote / RV

Kasper Monné verlaat TK Meldert na dit seizoen: “Ik kan de klok niet terugdraaien”

voetbal tweede provinciale BThor Kokerij Meldert is na een slechte start aan een heropleving bezig. De ploeg staat na negentien speeldagen op de twaalfde plaats in tweede provinciale B. Zaterdag neemt men het in eigen huis op tegen Standaard Denderleeuw. Kasper Monné zal andermaal onder de lat staan, maar volgend seizoen zal dat wellicht anders zijn.

 1. Fien Callens (VC Oudegem): “We eindigen de competitie als derde, dat is een plaatsje hoger dan vorig jaar”
  PREMIUM
  Volleybal liga A

  Fien Callens (VC Oudegem): “We eindigen de competitie als derde, dat is een plaatsje hoger dan vorig jaar”

  De competitie bij de vrouwen is afgesloten met een 1-3-zege van Asterix Avo op het veld van VC Oudegem. De thuisploeg moest de licht geblesseerde D’Hondt missen, maar een zeer gemotiveerde Deckers nam haar plaats in. Met een knappe openingsset als resultaat. Daarna nam de ploeg uit Beveren autoritair het commando over. Asterix eindigt de eerste reeks wedstrijden in de Liga als koploper. Oudegem was reeds zeker van de derde plaats. De play-offs beginnen volgend weekend.
 1. Kris Vansnick (Asterix Avo): “De zes bonuspunten bij de start van de play-offs zijn mooi meegenomen”
  Volleybal liga A

  Kris Vansnick (Asterix Avo): “De zes bonuspun­ten bij de start van de play-offs zijn mooi meegenomen”

  De teerlingen zijn geworpen in de volleyballiga bij de vrouwen. Er moest tot op de laatste speeldag gewacht worden om de definitieve eindrangschikking te bepalen, want tijdens de slotdag stond er nog een duel tussen VC Oudegem en Asterix Avo op het programma. Oudegem won de eerste set, Asterix Avo nam autoritair over en start met zes bonuspunten als koploper aan de play-offs.