Karim Tarfi, in het shirt van SK Londerzeel, hoopt dat de competitie in eerste nationale zo snel mogelijk hervat.
Volledig scherm
Karim Tarfi, in het shirt van SK Londerzeel, hoopt dat de competitie in eerste nationale zo snel mogelijk hervat. © KMS

Karim Tarfi vanaf Nieuwjaar speelgerechtigd voor FCV Dender: “Blij dat Bond logische beslissing heeft genomen”

VOETBALAls de competitie in eerste nationale wordt hervat, dan beschikt FCV Dender-coach Regi Van Acker met Karim Tarfi over een extra troef. Dankzij bemiddeling van advocaat Kristof De Saedeleer bij de Belgische Voetbalbond is de middenvelder immers vanaf Nieuwjaar speelgerechtigd.

 1. Team Feyaerts op zoek naar teamgenoot voor kampioen Kenny Herremans: “Na een moeilijke start zijn we naar elkaar toegegroeid”
  autosport

  Team Feyaerts op zoek naar teamgenoot voor kampioen Kenny Herremans: “Na een moeilijke start zijn we naar elkaar toege­groeid”

  Sinds de start van de Ford Fiesta Sprint Cup in 2018 speelde de FordStore Feyaerts een voorname rol in de merkencup met de spectaculaire Ford Fiesta. In dat eerste jaar wonnen zij de eerste uitgave van het Ford Dealer Team Championship en in 2019 speelde Leuvenaar Bert Longin in de finale mee in de titelontknoping. Vorig jaar kwam een andere Leuvenaar, Kenny Herremans, kampioen in 2018, bij het team van de Ford-verdeler met vestigingen in Aarschot en Haacht. Hij pakte na een weliswaar ingekorte competitie zowel de algemene titel als een tweede kroon in het Ford Dealer Team Championship.
 2. Nico De Clercq (MSiks Blaasveld): “Ik vrees voor de continuïteit bij een aantal ploegen”

  Nico De Clercq (MSiks Blaasveld): “Ik vrees voor de continuï­teit bij een aantal ploegen”

  De vrouwen van MSiks Blaasveld hadden in de tweede nationale reeks een paar matchen achter de rug en toen was het al voorbij. De volleybalcompetitie werd in oktober een eerste maal stilgelegd. Vorig weekend verscheen het bericht van Volley Vlaanderen dat een herstart uitgesloten is. Dit jaar wordt er niet meer gevolleybald. Het is nog bang afwachten wat er later beslist wordt in verband met de jeugdcompetitie.
 1. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"

 2. De hoogtepunten van een fraaie topper tussen Club en Genk
  Play
  Jupiler Pro League

  De hoogtepun­ten van een fraaie topper tussen Club en Genk