Karen Verhestraeten baant zich een weg door het zand van de Zilvermeercross en mag dat zaterdag in Oostende overdoen.
Volledig scherm
Karen Verhestraeten baant zich een weg door het zand van de Zilvermeercross en mag dat zaterdag in Oostende overdoen. © Mpics

Karen Verhestraeten naar WK in Oostende: “Hoop tussen plaats vijftien en twintig te eindigen”

veldrijden eliteKaren Verhestraeten mag zaterdag voor de derde keer in haar carrière strijden om de regenboogtrui. De 29-jarige laborante uit Tielen was ook al van de partij in Heusden-Zolder (2016) en Valkenburg (2018). Ze hoopt veel beter te doen dan de dertigste en 35ste plaats van die WK’s.

 1. Thomas Jansen: van 14-jarig Helson-trainertje tot hoofdtrainer Red Flames U23: “We willen het kleine België nog meer uitstraling geven”
  vrouwenvoetbal

  Thomas Jansen: van 14-jarig Hel­son-trainertje tot hoofdtrai­ner Red Flames U23: “We willen het kleine België nog meer uitstra­ling geven”

  Het Belgisch voetbal heeft er sinds kort een nationale vrouwenploeg bij: de Red Flames U23. Om de kloof tussen de Red Flames U19 en de A-ploeg te verkleinen, werd een nieuwe beloftenploeg opgestart. Limburger Thomas Jansen werd aangesteld als hoofdtrainer. Jansen was van jongs af een bezige bij. Reeds als 14-jarige trainde hij de duiveltjes van Helson Helchteren. Als T1 van de Red Flames U23 is hij nu aan zijn zoveelste uitdaging in zijn trainersloopbaan toe.
 1. Merlier: "Ik zei al de hele week dat ik voor bloemen ging zorgen"
  Play
  Wielrennen

  Merlier: "Ik zei al de hele week dat ik voor bloemen ging zorgen"

 2. Geniet hier van de twee fantastische treffers uit OHL-Antwerp
  Play

  Geniet hier van de twee fantasti­sche treffers uit OHL-Ant­werp