Na de jaarwisseling wil Rangers zich onder nieuwe coach Karel Van Bossche proberen te handhaven in tweede provinciale.
Volledig scherm
Na de jaarwisseling wil Rangers zich onder nieuwe coach Karel Van Bossche proberen te handhaven in tweede provinciale. © Geert De Rycke

Karel Van Bossche staat met Rangers Opdorp voor zware opgave: “Ik heb een groot voordeel, ik ken de reeks”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE CRangers Opdorp sluit 2021 af op de voorlaatste plaats in tweede C. Maar de veilige zone ligt op amper 5 punten afstand. Daar is het dat Karel Van Bossche zich met zijn ploeg wil nestelen. Hij nam eind november het trainersroer over en ziet al wat progressie.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.