Dolle vreugde bij kapitein Seppe Baetens (met grijze trui links van nummer 14 Jakub Rybicki) en zijn ploegmaats na het behalen van het ticket voor de bekerfinale.
Volledig scherm
Dolle vreugde bij kapitein Seppe Baetens (met grijze trui links van nummer 14 Jakub Rybicki) en zijn ploegmaats na het behalen van het ticket voor de bekerfinale. © Jorghé Van Hecke

Kapitein Seppe Baetens (Lindemans Aalst) na behalen bekerfinale: “Niet enkel teruggekeerd om finales te spelen, ook om ze te winnen”

VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIEDoor corona geen carnavalstoet op 27 februari in Aalst, maar misschien kan de carnavalsgekte wel verplaatst worden naar het Sportpaleis in Antwerpen. Lindemans Aalst plaatste zich woensdagavond immers voor de bekerfinale ten koste van Haasrode Leuven. Tegenstander in deze onuitgegeven finale is provinciegenoot Gent.

 1. Dennis Hamers en Eendracht Termien blijven geloven in de titel: “Nog vier finales te gaan en we zijn er klaar voor”
  PREMIUM
  VOETBAL DERDE NATIONALE B

  Dennis Hamers en Eendracht Termien blijven geloven in de titel: “Nog vier finales te gaan en we zijn er klaar voor”

  De titelstrijd in derde nationale B zit in de laatste rechte lijn. De marge bovenin de rangschikking is smal. Leider Wezel Sport staat er met drie punten voorsprong op Eendracht Termien en Geel het best voor. Toch blijft Termientrainer Dennis Hamers op de hoogste plaats mikken. “We gaan voluit en blijven geloven in een goede afloop. Niemand van de top vijf heeft een gemakkelijk programma. Ik ben er vast van overtuigd dat Wezel nog steken zal laten vallen”, klinkt een gedreven Hamers optimistisch.
  Genk
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 1. Paasweekend kondigt zich droog en zonnig aan: ideaal koersweer voor de Trixxo Ster van Zuid-Limburg
  PREMIUM
  Wielrennen Juniores

  Paasweek­end kondigt zich droog en zonnig aan: ideaal koersweer voor de Trixxo Ster van Zuid-Lim­burg

  Nog zeven keer slapen en dan staat de 44ste editie van de Ster van Zuid-Limburg op het programma. Een lange editie, want op vrijdag staat er een proloog op het programma waardoor de belangrijkste rittenkoers voor junioren in ons land een vierdaagse wordt. Een internationale editie ook, want na de promotie tot UCI-koers trekt de Ster de grens over naar Sittard waar vrijdag de openingstijdrit op het programma staat.