Lenie Onzia (8): "Die derde plaats geeft heel mooi weer hoe we in de eerste seizoenshelft gewerkt hebben en welke stappen we gezet hebben.”
Volledig scherm
Lenie Onzia (8): "Die derde plaats geeft heel mooi weer hoe we in de eerste seizoenshelft gewerkt hebben en welke stappen we gezet hebben.” © Vertommen

Kapitein Lenie Onzia (OHL) na nederlaag tegen Standard: “Geen schande dat we onze voet nog niet naast hen konden zetten”

vrouwenvoetbal super leagueDe vrouwen van Oud-Heverlee Leuven sluiten 2020 af op een knappe derde plaats in het klassement. Een kleine domper voor de Leuvenaren was de 0-2-nederlaag van afgelopen zondag tegen Standard. OHL had graag ook punten gepakt op de laatste speeldag van het jaar, maar beseft dat er nog een kloofje is met de topploegen.

 1. Van Der Bruggen is er al meteen bij met Cercle op Antwerp maar mag zaterdag niet tegen Kortrijk
  voetbal 1A

  Van Der Bruggen is er al meteen bij met Cercle op Antwerp maar mag zaterdag niet tegen Kortrijk

  Hannes Van Der Bruggen (27) is definitief getransfereerd van KV Kortrijk naar Cercle Brugge. Hij tekende er een contract van drieënhalf jaar met een optie van nog een extra seizoen. Dinsdag trainde de Oost-Vlaming voor het eerst mee met Cercle en woensdagavond behoort hij al tot de selectie voor de wedstrijd op Antwerp. De overgang bevat wel een clausule dat VDB zaterdag niet mag aantreden tegen zijn ex-club KV Kortrijk.
 2. De ‘Kevindependency’ van Man City: waarom entertainer Guardiola plots voor saai voetbal kiest
  PREMIUM
  Premier League

  De ‘Kevinde­pen­d­en­cy’ van Man City: waarom entertai­ner Guardiola plots voor saai voetbal kiest

  Boring boring City. Het entertainment is weg. De glitter, de passie, de agressie. De vrijzinnige artiest is boekhouder geworden. Pep Guardiola heeft bij Man City voor zakelijkheid gekozen: de cijfers boven de manier waarop. Analyse van een wereldploeg die zijn tegenstanders nog zelden in een wurggreep neemt: ‘Soms zie je Kevin De Bruyne denken: jullie zijn niet zo goed als de ploegmaats die ik gewend was’.
 1. Chris Froome (35) gelooft nog in vijfde Tourzege: "Ik voel me nog jong"
  Play

  Chris Froome (35) gelooft nog in vijfde Tourzege: "Ik voel me nog jong"

 2. Zo beleeft Kimmer Coppejans, die “geen uitstel verwacht voor Australian Open”, de quarantaine
  Play
  Australian Open

  Zo beleeft Kimmer Coppejans, die “geen uitstel verwacht voor Australian Open”, de quarantai­ne

  18 januari