Ben Santermans in actie tegen zijn ex-club Lommel.
Volledig scherm
Ben Santermans in actie tegen zijn ex-club Lommel. © Photo News

Kapitein Ben Santermans en Lierse willen nu ook oogsten op RWDM: “Met zelfde grinta als vorige week zit er weer iets in”

Voetbal 1BNa de 1-3-zege op Seraing wacht Lierse Kempenzonen zaterdag een inhaalmatch op het veld van RWDM. “Als we met dezelfde grinta spelen als vorig weekend moet er ook nu weer iets mogelijk zijn”, gelooft Lierses kapitein Ben Santermans (28).

 1. Team Feyaerts op zoek naar teamgenoot voor kampioen Kenny Herremans: “Na een moeilijke start zijn we naar elkaar toegegroeid”
  autosport

  Team Feyaerts op zoek naar teamgenoot voor kampioen Kenny Herremans: “Na een moeilijke start zijn we naar elkaar toege­groeid”

  Sinds de start van de Ford Fiesta Sprint Cup in 2018 speelde de FordStore Feyaerts een voorname rol in de merkencup met de spectaculaire Ford Fiesta. In dat eerste jaar wonnen zij de eerste uitgave van het Ford Dealer Team Championship en in 2019 speelde Leuvenaar Bert Longin in de finale mee in de titelontknoping. Vorig jaar kwam een andere Leuvenaar, Kenny Herremans, kampioen in 2018, bij het team van de Ford-verdeler met vestigingen in Aarschot en Haacht. Hij pakte na een weliswaar ingekorte competitie zowel de algemene titel als een tweede kroon in het Ford Dealer Team Championship.
 1. De hoogtepunten van een fraaie topper tussen Club en Genk
  Play
  Jupiler Pro League

  De hoogtepun­ten van een fraaie topper tussen Club en Genk

 2. Monden vallen open bij onwaarschijnlijke goal van Racic (Valencia)
  Play

  Monden vallen open bij onwaar­schijn­lij­ke goal van Racic (Valencia)