Rubenilson Kanu zorgde met zijn eerste competitiegoal voor een heel belangrijke zege.
Volledig scherm
Rubenilson Kanu zorgde met zijn eerste competitiegoal voor een heel belangrijke zege. © Mpics

Kanu bezorgt Rupel Boom belangrijke zege in degradatieduel tegen La Louvière Centre (1-0): “De groep heeft geantwoord op het veld”

Voetbal eerste nationaleNa een zoveelste hectische week dit seizoen waren er voor Rupel Boom geen excuses en moest er gewonnen worden tegen concurrent La Louvière Centre om niet dieper weg te zakken in de stand. Gelukkig voor de Steenbakkers slaagden ze daar ook in dankzij het eerste competitiedoelpunt van Kanu, die raak trof met een laag, overhoeks schot.

 1. KVK Tienen ontvangt morgenavond Heist zonder flankspeler Yassine Bentayeb, die met onmiddellijke ingang naar reeksgenoot Patro verkast: “Een profcontract kan je moeilijk weigeren”
  voetbal eerste nationale

  KVK Tienen ontvangt morgen­avond Heist zonder flankspe­ler Yassine Bentayeb, die met onmiddel­lij­ke ingang naar reeksge­noot Patro verkast: “Een profcon­tract kan je moeilijk weigeren”

  Zoek niet naar Yassine Bentayeb op het Tiense wedstrijdblad tijdens de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe kalenderjaar tegen Heist. Hij verruilde de Suikerploeg ondertussen al voor profclub Patro Eisden Maasmechelen, luttele dagen nadat beide teams elkaar nog partij gaven in competitieverband.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.