Terry Deroover in verdediging op Bogic Vujosevic. De herstellende spelverdeler van Kangoeroes maakte zich bij momenten nog nuttig.
Volledig scherm
Terry Deroover in verdediging op Bogic Vujosevic. De herstellende spelverdeler van Kangoeroes maakte zich bij momenten nog nuttig. © Geert De Rycke

Kangoeroes Mechelen ziet concurrent Aalst verder uitlopen na zwaar verlies (88-67): “We zijn uit ons ritme”

BASKETBAL EUROMILLIONS LEAGUEKangoeroes heeft in Aalst geen vuist kunnen maken. Zonder kompas – Loubry en Deroover op halve kracht – voer het Mechelse schip de verkeerde kant uit. Na de rust (39-33) ging het van kwaad naar erger. Het resultaat draaide uit op één grote teleurstelling. 

 1. Maxime Vantomme in Ruddervoorde Koers aan zijn eerste wedstrijd toe: “Met een bang hartje aan de start”
  wielrennen elite z/c

  Maxime Vantomme in Ruddervoor­de Koers aan zijn eerste wedstrijd toe: “Met een bang hartje aan de start”

  Ex-prof Maxime Vantomme uit Wervik start woensdag in Ruddervoorde Koers in het shirt van zijn nieuwe ploeg CT Projectbouw Borgonjon-Dewa Sport. “Mijn eerste koers van het nieuw seizoen”, aldus Vantomme (35). “Het is raar zeggen, maar op mijn leeftijd kom ik daar met een bang hartje aan de start. De conditie is een groot vraagteken en het koersritme nul, komma nul.”
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt
  Play

  Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt