Jordan Harris zag zijn toekomstige ploegmaats verliezen in Leuven.
Volledig scherm
Jordan Harris zag zijn toekomstige ploegmaats verliezen in Leuven. © RV

Kangoeroes Mechelen wordt in Leuven geconfronteerd met pijnpunten: “Zo gaan we niet veel meer winnen”

BASKETBAL BNXT LEAGUEKangoeroes Mechelen heeft in Leuven een nederlaag opgelopen. Personeelstekort, balverliezen en missers aan de vrijworplijn wogen door in de eindbalans: 72-68. Het is wachten op de aansluiting van Jordan Harris. Die zat in Leuven op de spelersbank.

 1. Aiko Schepkens en HB Sint-Truiden willen scalp van KTSV Eupen in bekerfinale: “We snakken naar een prijs”
  PREMIUM
  handbal

  Aiko Schepkens en HB Sint-Trui­den willen scalp van KTSV Eupen in bekerfina­le: “We snakken naar een prijs”

  Zaterdagmiddag 1 april 2023 bijten de dames van HB Sint-Truiden en KTSV Eupen de spits af om 13 uur met hun finale voor de beker van België. Succescoach Jo Delpire keerde terug naar het Truiense vertrouwde nest om prijzen te pakken. De meisjes van Sint-Truiden staan op de eerste plaats in de play-offs voor de titel in eerste nationale. Tegenstander KTSV Eupen volgt in hun zog op één puntje. We krijgen dus ongetwijfeld een spannende bekerfinale.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.