Sportief adviseur Tony Van den Bosch is verheugd over de aanpak van Kristof Michiels. De Mechelse coach gaat proactief te werk.
Volledig scherm
Sportief adviseur Tony Van den Bosch is verheugd over de aanpak van Kristof Michiels. De Mechelse coach gaat proactief te werk. © smb

Kangoeroes Mechelen wint oefenwedstrijd tegen Feyenoord: “Goede flow proberen vast te houden”

Basketbal BNXT LEAGUEKangoeroes werkt door. Om de conditie niet te laten verslappen, heeft coach Kristof Michiels een aantal schikkingen getroffen. Oefenwedstrijden en teambuilding zijn de codewoorden voor de volgende weken. Vandaag zondag organiseerde het zijn eerste oefenpot.

 1. Bank vooruit voor ambitieuze Jordi Meeus: “Ik ga voor de resultaten”
  Wielrennen profs

  Bank vooruit voor ambitieuze Jordi Meeus: “Ik ga voor de resultaten”

  Bora-hansgrohe stelde deze week de troepen voor 2022 voor. Jordi Meeus kon tijdens de online persconferentie rekenen op heel wat belangstelling. De Lommelaar was enthousiast en vooral, hij toonde veel ambitie voor zijn tweede jaar bij de profs. “Ik ben nog altijd blij dat ik gewacht heb met prof te worden. Bora-hansgrohe bleek de goede keuze en na een inloopjaar ben ik klaar voor de resultaten”, vertelt Jordi Meeus.
 2. Tomas Daumantas verlaat na acht jaar Eendracht Termien: “Tijd voor een nieuwe uitdaging”
  Voetbal derde nationale A

  Tomas Daumantas verlaat na acht jaar Eendracht Termien: “Tijd voor een nieuwe uitdaging”

  Op het einde van het seizoen neemt Tomas Daumantas afscheid van Eendracht Termien. De voormalige Litouwse profvoetballer werd in 2015 trainer van Termien en kan terugblikken op een succesvol verblijf. “Ik ben Termien dankbaar voor de kansen die ik gekregen heb. Met een promotie en vier nacompetities kijk ik met voldoening terug. Nu is het tijd om aan een nieuwe uitdaging te beginnen, maar eerst wil ik met de Genkse club nog een prima terugronde spelen”, aldus Daumantas.