Een veelzeggend beeld na de thuiszege tegen Oostende. Gaat de duim van Luc Katra en Kristof Michiels vrijdag weer naar boven?
Volledig scherm
Een veelzeggend beeld na de thuiszege tegen Oostende. Gaat de duim van Luc Katra en Kristof Michiels vrijdag weer naar boven? © BELGA

Kangoeroes Mechelen wil in uitverkochte Winketkaai bisnummer opvoeren: “Vechtlust van spelers is groot”

BASKETBAL FINALE PLAY-OFFS BNXT-leagueHoeveel reserves heeft Mechelen nog in de tank zitten? Na de 1-2-achterstand in de play-offfinales hebben de Manneblussers maar één optie: winnen. Met de steun van het Mechelse publiek moet het vrijdag Oostende doen twijfelen. Krijgen we weer een zo’n avondje zoals in wedstrijd twee? Stel je voor.

  1. KVK Tienen verliest met 2-4 van Lierse Kempenzonen, maar ziet spits Naudts twee keer scoren: “Tonen dat ik het doel weet staan”
    voetbal eerste nationale

    KVK Tienen verliest met 2-4 van Lierse Kempenzo­nen, maar ziet spits Naudts twee keer scoren: “Tonen dat ik het doel weet staan”

    KVK Tienen werkte gisterenochtend een oefenmatch met twee gezichten af tegen Lierse Kempenzonen. In de eerste helft hield het met een elftal dat stilaan de typeploeg benaderde mooi gelijke tred met de tegenstander uit 1B. De Suikerjongens gingen zelfs met een 2-1-voorsprong rusten, maar incasseerden na de pauze nog drie treffers door de vele wissels.